Doğum İzni Artırım Dilekçesi

hardtimes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
3.476
0
0
Osmaniye
merhaba arkadaşlar doğum izni biliyorunuz evlet tarafından doğumdan önce sekiz doğumdan sonra sekiz hafta ikiz gebelikte 10 hafta ...

sizcede çok yetersiz değil mi ...tüm ağrıalrımıza rağmen bebeklerimzile zaman geçirelim diye işe gelmeye çalışıyoruz karda buzda ... yada sıcak havalarda yana pişe....

ben diyorum ki muhasebeci arkadaşlarımzıdan da destek alarak çalışma sosyal güvenlik bakanlığına bir dilekçe hazırlayalık ve hepimiz ayrı ayrı bu talebimizi iletelim doğumdan sonraki süreyi avrupada olduğu gibi bir yıla çıkarılmasını isteyelim ....

bu bebişlerimizde değilse bile bundna sonrakilerde işe yarar belki .....

kendi kendimize şikayet edip oturmaktansa bişey yapmış oluruzu ne dersiniz ?

gördüğü ilgiye göre diğer topikelrde de açacağım bu konuyu ?

Uyarım valla hemde almanyada 2 sene ücretli izin veriliyor ... napmamız gerekiyor...

ayy teşekkrü ederim nihayet biri ses verdi...

ya ben diyorum ki bi dilekçe oluşturalım bununla ilgili ve hepimiz tek tek çalışma sosyal güvenlik bakanlığına gönderelim... örneğin 2010 mart annelerinde 100 kişidan fazla kayıt var bunun 50 si gödnerse dieğrtopikelrede akınca baya bir sayı eder ve en önemlisi her ilden bir mektup ulaşır bakanlığa ve bence en azından bu konu dikakate alınır değerlerndirilir inşallah bi sonuca bağlanır ...

avrupada milelt çatır çatır çocuk büyütüp maaş alırken bizler karnımız burnumuzda çalışmakla uğraşıtyoruz neymiş doğumdan sonra 5 hafta daha bebeğimzie bakabilelim... yazık değil mi yani ?

seyyaltaner seni sonuna kadar destekliyorumm,ne gerekirse yapalımm,mart annelerinde çalışan tüm anneler katılsınnn.....
örenek bir dilekçe oluşturabilirmisin peki?

seyyaltaner seni sonuna kadar destekliyorumm,ne gerekirse yapalımm,mart annelerinde çalışan tüm anneler katılsınnn.....
örenek bir dilekçe oluşturabilirmisin peki?

bencede katılsın hatta diğer annelerede paslayalım bunu illa baışımıza gelecekte mi yaapcağız yani ... ben bi dilekçe örneği çıkaracağım ama onmu asıl geliştirip bişeye benzetecek olan muhasebeci ve hukukçu annelre oalcak....

arkandanım bebişimmmmmmm.....
yaz yaz yollamayan nolsuunn.

tamam canım o halde yarın topiğe dilekçe örneğini koyuyorum sonra onu düzenlesinler ve bizler alıp gönderelim kız düşün her topikten 100 kişi yollasa 1200 dsilekçe eder... ben onu arakdaşalrıma da daıtırım belli mi olur valla kadının fendi tayyibi yendi olur yani :):)::)

seyyalcim cok iyi bisi gelmis aklina valla. sonuna kadar bende varim.
zati 3 cocuk yapmayi dusunuyorum. bi karara baglanirsa 2 cocugu rahat rahat buyuturum hehehehehh :)))

Kızlar moral bozmak isemem ama, maalesef olay dilekçe olayı değil...
Bu devletin alacaı bir karar, ne kadar sosyal devlet olmak istediğiyle olabileceğiyle alakalı...
Maalesef bizler Almanya Belçika ısviçre gibi refah düzeyi yüksek bir ülkede yaşamıyoruz....
Devletin toplamda 16 hafta olan doğum iznini 1 yıla çıkartması demek kadın çalışanlar için devletin bütçesine fazladan 1 yıllık bir masraf demek... ılaç paralarının yüzdesinin arttırıldığı, muayene ücretlerinin arttırılıdığı. Devlertin sosyal devlet olmaktan çıkıp vatandaştan nasıl daha fazla para kazanabilirim mantığındai bir devlet modeline dönüştüğü bu dönemde böyle bir isteğimizin olması güzel ama imkansız....

söyledikelrinde sonuna akdar haklı ve mantıklısın ama sorun zaten böyle söylenip söylenip ses çıkartmadan oturmakta değil mi avrupada adamlar ufacık canalrı yanza kıyamet kopartıyorlar doğu mu ? Peki türkiyede .... Bence sonuç çıkmasa dahi bir denem yapmalıyız ben dilekçeyi nerede daha güzel ayzdırabilirim onu araştırıyorum bi tamamlayayım keisn göndereceğim... Burada da yayınalyacağım isteyen aktılan arkadaşlarım kopyalar göndriri postanede gödnerm masrafı 5 lirayı geçmez ama hiç değilse bi konuda yorum yapmış olurum.... Ve evet 1 yıla çıkamz belki ama değerlendirilir 2 hafta daha artırılırsa o bile akrdır bana göre :):):: Gerçekten çok ağrımzı oluyor son ayalrda sandelye başında zorlanıyoruz .... Hamileleiğin son ayalra yaklaşınca daha iyi anlayacaksın canım :):):)

Sonuna kadar katılıyorum söylediklerine, maalesef...

Ama yine de Seyyal'in fikrini destekliyorum, denemekle kaybedecek birşeyimiz yok.
En kötü ihtimal, hiç bir sonuç elde edememek olur ki, bu da bu ülke vatandaşı olarak alışık olduğumuz birşey zaten :))

Seyyalim, yazıyor musun dilekçeyi, ne zaman yollıcaz?

Seyyalcim, bende destekliyorum canım seni, hatta çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını mail yağmuruna da tutalım bence, kaybedecek bişeyimiz yok, denemekten zarar gelmez.

ula bide olursa varya ne güzel olur :)))))))))))

dilekçeyi bi deneme koyacağım akşam buraya sizlerde ona göre düzenelriz hep birlikte .... şimdi işyerinde konsantre olamadım :):): halbuki ben eski muhasebeciyim ve iş mahkemelerinde kazanılmış 7 davam resul kurttan alınmış bir takdirim var ama ilgilenmeyeli 2 sene oldu unututm yawww :):):): )

valla süper bi fikir.bence bunu mail yoluyla tüm çalışan arkadaşlarada göndermek lazım.ben kesinlikle uyarım buna hatta eşlerimiz içinde bence izin verilmeli.3 gün çok yetersiz.hemen başlayalım arkadaşlar.hemen.

ne yapılaacaksa ben de varım valla.. iş hayatı kadının önünde çelme olmasın yada bebklerimizi iş hayatımıza çelme gibi koymasınlar.. Hepsine hakkımız var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…