Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar
Doğum iznine 32+0 damı çıkılıyor yoksa 32.haftanın tamamlanmasımı gerekiyo
Hamileliğim bitecek ben hala hafta hesabından anlamıyorum uygulamaların birinde 30+.. çıkıyo birinde 29+... şuankimi sayılıyo tamamlananmı
Selam kızlar; 32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım. Raporda doğuma 3 hafta kala olan izne ayrılış tarihim apaçık yazıyor. Şu tarihte izne ayrılacaktır32.haftana girdiğin gün olması lazım cnm
Merhaba, evet tekrar gidip calisamaz raprou almaniz gerekiyor. 32. Haftada calisamaz raporu alan hastalarımız bile 37. Haftada geliyordu ve raporlarini veriyorduk. Sgkya girisi yapiliyor bu raporlarin ve muayene olunan tarihte alinmasi gerekiyor, ozele gidiyorsanız el okumasi vb aliniyor sgk kaydi icin. Izin tarihinin yaziyor olmasi, 37. Haftada izne cikmak zorunda olmanizla ilgili olabilir. Tarihi aksatmayin derim, sonrasinda sorunlar çıkabiliyor izinle ilgili.Selam kızlar; 32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım. Raporda doğuma 3 hafta kala olan izne ayrılış tarihim apaçık yazıyor. Şu tarihte izne ayrılacaktır
Bu durumda 37 de tekrar almama gerek var mı rapor ?
TeşekkürlerMerhaba, evet tekrar gidip calisamaz raprou almaniz gerekiyor. 32. Haftada calisamaz raporu alan hastalarımız bile 37. Haftada geliyordu ve raporlarini veriyorduk. Sgkya girisi yapiliyor bu raporlarin ve muayene olunan tarihte alinmasi gerekiyor, ozele gidiyorsanız el okumasi vb aliniyor sgk kaydi icin. Izin tarihinin yaziyor olmasi, 37. Haftada izne cikmak zorunda olmanizla ilgili olabilir. Tarihi aksatmayin derim, sonrasinda sorunlar çıkabiliyor izinle ilgili.
Rica ederim, inşallah sorunsuz geçirirsiniz hamileliğinizi :)Teşekkürler
Amin sağolunRica ederim, inşallah sorunsuz geçirirsiniz hamileliğinizi :)
Ben de 32+4 te aldımMerhaba arakadaşlar ben şuan 32+4 oldum yarın 37. Haftaya kadar çalışır raporu alacağım.
32+4 de kadar çalışıyorum için dogum sonrası iznime aktarılır mu geç mi kaldım rapor almakta
Ben birşey daha sormak istiyorum raporum bitince 6 ay ucretsiz halkımı kullanmak istiyorum işveren bunu vermeyebilir miBen de 32+4 te aldım
Sorun yok
Hayır öyle bir hakları yok, o size tanınmış ve yasalarla koruma altına alınmış bir hak.Ben birşey daha sormak istiyorum raporum bitince 6 ay ucretsiz halkımı kullanmak istiyorum işveren bunu vermeyebilir mi