Doğum izni 32.haftaya girdiğin günmü yoksa 32. hatfa doluncamı başlatılıyor arkadaşlar?
Doğum izni 32.haftaya girdiğin günmü yoksa 32. hatfa doluncamı başlatılıyor arkadaşlar?
süt iznini günde 3 saat almak yerine 6 aylık iznimizin devamına toptan olarak alabiliyor muyuz? bu durumda süt izni kaç güne tekabul ediyor?
canım 32+0 da almak mantıklı hatta alabiliyosan 1 hafta önce al
nedeni şu
diyelim 38 de sezeryana alındın senin 2 haftan yanar
doğum öncesi izin doğum yaptığın gün biter
ah keşke öyle bişey olsa
günlük olarak verildiğinden günlük kullanman lazım
canım 32+0 da almak mantıklı hatta alabiliyosan 1 hafta önce al
nedeni şu
diyelim 38 de sezeryana alındın senin 2 haftan yanar
doğum öncesi izin doğum yaptığın gün biter
ah keşke öyle bişey olsa
günlük olarak verildiğinden günlük kullanman lazım
bana iş yerindeki personel sorumlumuz 32. hafta içinde herhangi bir gün gitmelisin dr a dedi..Doğum izni 32.haftaya girdiğin günmü yoksa 32. hatfa doluncamı başlatılıyor arkadaşlar?
süt iznini günde 3 saat almak yerine 6 aylık iznimizin devamına toptan olarak alabiliyor muyuz? bu durumda süt izni kaç güne tekabul ediyor?
kızlar zamanı geldiğinde bulmamız kolay olsun die mart annelerinden yaptığım alıntıyı ekliyorum...
alıntıdır...
Kızlar, çalışan anneler için bilgi vermek istedim.
Maaş alabilmemiz için, 32. haftada( 32 hafta dolmadan , yani en geç 31+6’ya kadar) sgk anlaşmalı hastaneden iş görememezlik raporu alıp, sgkya gidip işlem açtırmanız gerekiyor.
Özel hastanelerin vermiş olduğu raporlar kabul edilmiyor.
Eğer özele gidiyorsanız ve hastanenizin sgk ile anlaşması yoksa, doktorunuzun size 30 ve 31. Haftalarda vermiş olduğu usg görüntüsü, raporu ve son 4 maaş bordorusu,ne olur ne olmaz diyede evlilik cüzdanınızın fotokipisini yanınıza alın.
doğum öncesi kullanılmayan izin yanmaz arkadaşım snrasına ekleniyor artık.
ayrıca günlük olarak süt izni kullanılması die bişey sözkonusu değil amirinle konuşup toplu olarak alamasanda haftada bir gün olarak falanda kullanılabilior bu şekilde yapan bi tanıdığım var.
ayrıca günlük olarak süt izni kullanılması die bişey sözkonusu değil amirinle konuşup toplu olarak alamasanda haftada bir gün olarak falanda kullanılabilior bu şekilde yapan bi tanıdığım var.
bizim insan kaynaklarına sordum toplu alabilirsin dediler ooohhh çok şükürrrrbana iş yerindeki personel sorumlumuz 32. hafta içinde herhangi bir gün gitmelisin dr a dedi..
hatta istersen 31. haftada git çünkü gittiğin dr un ultrason aleti farklı olup gününü kendi dr undan daha farklı gösterebilir..
32 i dışında alınmıyor bu izin, 31. de git bi tanış sonra 32 de istediği gün yeniden gidersin dedei..mantıklı geldi...çünkü özele gidiorum ben..bu rapor devletten yada sgk anlaşmalı özellerden alınyomuş yalnızca..
canım bildiğim kadarıyla yasa alamazsın toplu dio...ama iş yerinin insiyatifinde..iş yerin ok derse topluda kullanabilirsin, haftada 1 gün şeklindeded kullanabilirsin..
bende bi alıntı yapayım, faydalı olabülür,kızlar zamanı geldiğinde bulmamız kolay olsun die mart annelerinden yaptığım alıntıyı ekliyorum...
alıntıdır...
Kızlar, çalışan anneler için bilgi vermek istedim.
Maaş alabilmemiz için, 32. haftada( 32 hafta dolmadan , yani en geç 31+6’ya kadar) sgk anlaşmalı hastaneden iş görememezlik raporu alıp, sgkya gidip işlem açtırmanız gerekiyor.
Özel hastanelerin vermiş olduğu raporlar kabul edilmiyor.
Eğer özele gidiyorsanız ve hastanenizin sgk ile anlaşması yoksa, doktorunuzun size 30 ve 31. Haftalarda vermiş olduğu usg görüntüsü, raporu ve son 4 maaş bordorusu,ne olur ne olmaz diyede evlilik cüzdanınızın fotokipisini yanınıza alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?