Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum izniyle ilgili yardımcı olabilecek arkadaslar..
pekı raporu aldıgın zaman orda calısan olarak gorunmen gerekmıyomu sıgortanı odemeye devam etmıyomu ıs yerı herkes bı sey soyluyo cevremdende acıkcası cok kafam karıstı :)
tabi ki çalışan görünmen lazım ki sigortan ödeniyor olsun. ben o nedenle 31.haftaya girerken çalışmaya başladım 32.hafta raporumu aldığımda zaten 10 gündür çalışıyordum ve sigortam ödeniyordu. raporumu alıp doğum iznine çıktım ve doğumdan 2 ay sonra paramı aldım.
zaten normal rapor alma süresi gelmeden ayrılmak bende istemiyorum.sadece raporu alıp işi bırakırsam iş yeri herhangi bir şey ödüyomu ? ödemelerini istemiyorum dogum parasını alıp gitti bize sigottasını 4 ay ödetti falan demesinler diye soruyorum :) yine rapor aldıgım sürede sigortamı ödemek zorundalar mı ? şimdiden tesekkür ederim :)
cnm sen raporunu al işyerine ver onlar sadece senin raporlu olduğun sürelerde raporunu bildirecekler ve senin adına herhangi bir ödeme yapmayacaklar prim ödemesi yapılmıyor raporlu günlerde böylece sadece seni raporun bittikten sonra 3-5 gün 1 hafta kadar çalışmış gösterip işten çıkarırlarsa hiç bir sorun yaşamadan sen doğum paranı alırsın ve işyerinle ilişiğinide kesmiş olursun işlem bu kadar işte :)
cnm sen raporunu al işyerine ver onlar sadece senin raporlu olduğun sürelerde raporunu bildirecekler ve senin adına herhangi bir ödeme yapmayacaklar prim ödemesi yapılmıyor raporlu günlerde böylece sadece seni raporun bittikten sonra 3-5 gün 1 hafta kadar çalışmış gösterip işten çıkarırlarsa hiç bir sorun yaşamadan sen doğum paranı alırsın ve işyerinle ilişiğinide kesmiş olursun işlem bu kadar işte :)