- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
Erken doğumda kızlar kasılmalar ne sıklıkta olursa hastaneye gitmeliyiZ? Tecrübeliler bizimle paylaşabilir mi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saatte 4 kere oldu. Şimdi geçti ama hafif bi sızlama var kasıklarımla. Gitsem mi hastaneyeDüzenli aralıklarla geliyosa hemen gidin bence dk tutun ne kadarda bi kasılma oluyo eger gittikçe sıklaşıyosa doğumdur diye biliyorum ablamdan onun yavas yavas sıklaşmıştı sancısı
Bidaha olursa bi acile git bence kuzum nolur nolmaz bakarlar açılma varmı yokmu diye, İnsaAllah yoktur ama içinı ferah tutmaya çalışYarım saatte 4 kere oldu. Şimdi geçti ama hafif bi sızlama var kasıklarımla. Gitsem mi hastaneye
Erken doğum ihtimalim var kuzum. Açılmama bakılması bile riskliymiş şuan. Allah yardımcımız olsun.Benim hergun olmaya basladi. Kontrole gittim acilmam filan yok. Doktor olur artik bunlar dedi.. Magnezyum kullaniyorum şimdi canm.
Haftan çok iyi canım maşallah pek korkulacak birşey kalmamış, ne kadar kalsa kar olur tabi ama bebiş aceleci sanırım :)Erken doğum ihtimalim var kuzum. Açılmama bakılması bile riskliymiş şuan. Allah yardımcımız olsun.
Evet kuzum hemde ne aceleci! :) bide göbişi geriden geliyor. Şimdi gün sayıyoruz bakalımHaftan çok iyi canım maşallah pek korkulacak birşey kalmamış, ne kadar kalsa kar olur tabi ama bebiş aceleci sanırım :)
Ciğer geliştirici vurdular mıEvet kuzum hemde ne aceleci! :) bide göbişi geriden geliyor. Şimdi gün sayıyoruz bakalım
Hayır balım. İğnenin etkisi bir haftaymış. Eğer bebek bir hafta durursa baştan vurulmak zorunda kalıcam diye doktor son ana saklıyor.Ciğer geliştirici vurdular mı
Bitanem gün aşırı gidiyorum hastaneye. İki kere hastaanede yattım gebeliğim boyunca çok sıkıldım artık. Hastane evime yürüme mesafesinde. ben pek sıcak bakmıyorum bu yüzden :/. Sürekli ilaç içiyorum kasılmalarım içinCan'ım bekleme kasılma seni rahatsız ediyorsa bir le ikiyle bitmiyorsa bebeği kendini tehlikeye atma serum taksınlar hastaneye yatırsınlar sen özele mi gidiyorsun seni niye yatırmıyorlar?
Erken doğum ihtimalim var kuzum. Açılmama bakılması bile riskliymiş şuan. Allah yardımcımız olsun.
Açılmam yok bitanem ultrasondaPeki ultrasonla acilmana bakilamadi mi canim.
İlaçtan çok serum işe yarıyor Can'ım. Biliyorum ben hastanedeyken gergin ağlıyordum ama sadece boş serum durduruyordu kasılmamı sancımı38+5 te doğurdum şükür. Dayan sabretBitanem gün aşırı gidiyorum hastaneye. İki kere hastaanede yattım gebeliğim boyunca çok sıkıldım artık. Hastane evime yürüme mesafesinde. ben pek sıcak bakmıyorum bu yüzden :/. Sürekli ilaç içiyorum kasılmalarım için
Hadi ya. Ay aklımda olsun kuzummm çok sağol. Doktorun ve benim 38 göreceğimden çok umudumuz yokİlaçtan çok serum işe yarıyor Can'ım. Biliyorum ben hastanedeyken gergin ağlıyordum ama sadece boş serum durduruyordu kasılmamı sancımı38+5 te doğurdum şükür. Dayan sabret
Açılmam yok bitanem ultrasonda
Can'ım bana özelde den 31 i zor görürsün demişlerdi. Devlet 35 i bitir seni eve göndercem Doğuma gelirsin dsdi. 35 te eve gittim evde hep yattım ve bolca su içtim. Çok şükür zamanında geldiHadi ya. Ay aklımda olsun kuzummm çok sağol. Doktorun ve benim 38 göreceğimden çok umudumuz yok36ya da razıyım şuan. Kızımın laz damarı tuttu çıkmak için itekliyor kendini sürekli ahahaha