:)doğum kilocuklarıma veda günlüğüm:)

PaytiPo

Bana Allah Yeter!!!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
3.661
3.047
158
80 den 60 a yolculuk.....

• Kaçamak yapmak yasaktır
  • 1 saat yürüyüş mecburidir
  • en az 2.5 lt su içilir.
  • kilo verme duraklarsa 15 günde bir defa 3 günlük kürler uygulanır
  • alınan kalori miktarı 1200-1800 arasıdır.
  • beyaz un , tuz , şeker yasaktır .

07.12.2015 ------------------------80.0 kg
14.12.2015 ------------------------78.8 kg
21.12.2015-------------------------78.0 kg
08.01.2015------------------------79.0 kg
11.01.2015-------------------------79.0 kg
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

22.03.2016------------------------74.0 kg
25.03.2016------------------------73.8 kg
28.03.2016------------------------73.5 kg
31.03.2016-------------------------73.4 kg
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

05.06.2016------------------------72.5 kg
09.06.2016------------------------71.5 kg

Son düzenleme:
07.12.2015
sabah : yulaf lapası ( az şekerli )
ara : kahve
öglen : yulaf lapası (az şekerli )
ara : 1 meyve
ikindi : 1 saat yürüyüş
akşam: 4 köfte - 1 domates - 1 salatalık - 3 biber - 1 dal karnıbahar - 1 dal brokoli

08.12.2015
sabah : yulaf lapası (az şekerli)
ara : kahve
öğlen : yulaf lapası (az şekerli)
ara : çay
ikindi : 1 saat yürüyüş
akşam : 1 tabak sebze yemeği - 1 dilim ev yapımı kepekli ekmek

dün akşam yemeği biraz fazla kaçırdım 1 tabak sebzenin yanında bi tabak dolu pilav yedim
bugün sporu 1.5 saat yapacağım ...
gun bitimide neler yaptığımı yazarım karışıklık olmasın diye...

tabiii günde 2lt suyu da 3 e çıkarmalıyım ....

akşama görüşürüz....

Sabah : yulaf lapasi
Ara: kahve
Oglen : yulaf lapasi
Ikindi : 1 saat yuruyus 80 mekik
Aksam : sebzeli bulgur pilavi yagsiz hamsi tava
Cay: yesil- siyah -

2.5 lt su

Kacamak yapmiyorum ama... Yemek porsiyonlarim hala kocaman yavas yavas azaltmaliyim...

bebek sahibi olabilmek için 80 kilodan 63 kiloya kadar zayıflamıştım 63 kilo ile 2014 ün eylül ayında hamile kaldım....90 kilo ile doğum yaptım. tam 27 kilocuk almıştım.....

doğumdan sonra 10 kilo kendiliğinden gitti... 6 aydır gram kilo veremiyorum... sütüm kesilmesin diye diyet yapmadım girişimlerim oldu ve sütümün azaldığını farkettim vazgeçtim..

ama 6 ay oldu artık gitme vakti gelmedi mi sevgili yağlarım ...
bi vedalaşalım artık...
şimdi sütümü de kesmeden diyet yapma vakti zamanıdır ....

nasıl eridiğime şahit olmak isterseniz buyurun başlayalım :)))))))

07.12.2015 ------------------------80 kg

Size bişi söylimi bekarım ve sizden kiloluyum :( motive olmanız için iyi olur belki :) bu arada inşaAllah başarırsınız.

ekmegi kessen sadece de saglikli beslensen bebise yazik

günde iki ögün yulaf lapasi yerine sabahlari iyi bir kahvalti yapsaniz hem sizin iicn hem de bebeginiz icin daha iyi olur nacizane fikrim bu yönde ama

Size bişi söylimi bekarım ve sizden kiloluyum :KK43: motive olmanız için iyi olur belki :) bu arada inşaAllah başarırsınız.

ekmegi kessen sadece de saglikli beslensen bebise yazik

Yulaf lapasi 3 gunluktu kizlar .

Y yaslikiz bende bekarken hep kiloluydum. Sonra ciddi bir diyetle kilo verdim evlendim. Ewlilikte tekrar aldim bebek icin yine zayifladim. Hamilelikte yine aldim .. Simdi yine verecegim. Benim icin baslamak zor .basladiktan sonra basarida gelecek sende inan buna

Bu arada yulaf lapasi uc gun uc ogundur. Aralarda meyve yenebilir. Emzirdigim icin aksamlari yemek yedim ben...

Yulaf lapasi 3 gunluktu kizlar .

Y yaslikiz bende bekarken hep kiloluydum. Sonra ciddi bir diyetle kilo verdim evlendim. Ewlilikte tekrar aldim bebek icin yine zayifladim. Hamilelikte yine aldim .. Simdi yine verecegim. Benim icin baslamak zor .basladiktan sonra basarida gelecek sende inan buna
insallah bende zayiflarm cnm ama yediklerime dikkt ediorum bi rejim yapmiorm uc aylik bnde

insallah bende zayiflarm cnm ama yediklerime dikkt ediorum bi rejim yapmiorm uc aylik bnde

Allah bagislasin cnm. Ben daha oncesinde denedim ama sutum azaldi biraktim . artik ek gidaya gecis surecindeyim ve yaza kadar bebegimin mutlu bi annesi olsunki parklara gidelim oynayalim eglenelim istiyorum..

Sen cok kisma ama gereksiz birsey yeme. Benim bebegim kolikti hic sofraya oturup yemek yiyemedim hep ekmek arasi hep biskuvi hep cikolata geceleri ayakta kalabilmek icin.
Sen Agir spor yapmaki sutune toksin karismasin. Cok kilon var mi. Ben 20 vermem lazim yolum uzun daha

Allah bagislasin cnm. Ben daha oncesinde denedim ama sutum azaldi biraktim . artik ek gidaya gecis surecindeyim ve yaza kadar bebegimin mutlu bi annesi olsunki parklara gidelim oynayalim eglenelim istiyorum..

Sen cok kisma ama gereksiz birsey yeme. Benim bebegim kolikti hic sofraya oturup yemek yiyemedim hep ekmek arasi hep biskuvi hep cikolata geceleri ayakta kalabilmek icin.
Sen Agir spor yapmaki sutune toksin karismasin. Cok kilon var mi. Ben 20 vermem lazim yolum uzun daha
ya bnm blden asagisi feci oldu ;( 50 kilodn 73 kiloya yukseldm simdi altmis uc

eweeet yeni güne merhaba

sabah: 1 bardak tarçınlı süt - 1 adet ince kaşarlı tost ( ekmeği kendim yapıyorum - katkısız doğal))
ara : 1 kahve
öğlen : 1 kase pilav- 1 kase taze fasulye
ara : 1 armut
ikindi: 1 saat yürüyüş -100 mekik (planlıyorum )
akşam : 1 kase taze fasülye
çay: yeşil - siyah (oohhh misss)

Back
X