:)doğum kilocuklarıma veda günlüğüm:)

Ramazan 6. Gun
sahur
3 dilim kek
1 sutlu kahve

Iftar
1 tabak Sarma
1 adet dolma
7-8 karpuz

Ramazan 7.gun
Sahur
Muzlu yulaf lapasi
Kucuk parca kek

Iftar
Tavuklu patlicanli biberli yemek
Salata

Aaa şekerim sende mi topik açdın canım :) hadi hayırlı olsun gitsin kilolar :) spor yapıyor musun canım ??

Aaa şekerim sende mi topik açdın canım :) hadi hayırlı olsun gitsin kilolar :) spor yapıyor musun canım ??
Eskiden acmistim konuyu. ramazanda bi kontrol edeyim kendimi diye devam ediyorum Yok cnm ramazanda spora ara verdim .. Yapabilsem topikimize devam edecektim. Siz yapabiliyormusunuz topik ne alemde hic bakamadim?

İyi yapmışsın canım topik devamlılık sağlıyor :)
Bizim diyet topiği devam ediyor, sporumuda devam ediyorum ben .. Max30'u bitirdim Insanity 2. Ay 2. Haftaya geçdim iftar öncesi yapıyorum canım .. Kilolar yavaş gitsede napalım devam işde canım :)
Kilon kaç?

İyi yapmışsın canım topik devamlılık sağlıyor :)
Bizim diyet topiği devam ediyor, sporumuda devam ediyorum ben .. Max30'u bitirdim Insanity 2. Ay 2. Haftaya geçdim iftar öncesi yapıyorum canım .. Kilolar yavaş gitsede napalım devam işde canım :)
Kilon kaç?
iftar öncesi mii nasıl yapıyon kızz.. ben geçen sene iftardan önce 1.5 saat hızlı tempo yürüyordum bu sene hiç bir şey yapamıyorum kolum kalkmıyor ramazanda niye böyle oldum ki ..

Ramazan 8.gün
sahur
1 kase yoğurt içine 1 muz biraz yulaf ezmesi biraz tarçın biraz mısır gevreği

iftar:
karpuz - kiraz

2 saat sonra
çorba

2 saat sonra irmik tatlısı

iftar öncesi mii nasıl yapıyon kızz.. ben geçen sene iftardan önce 1.5 saat hızlı tempo yürüyordum bu sene hiç bir şey yapamıyorum kolum kalkmıyor ramazanda niye böyle oldum ki ..
Kafada bitirince oluyor canım bende su içerdim 5 dk da bir spor yaparken yudum yudum bile olsa, ama inan enerjimde yerinde suda aramıyorum nasılsa iftara az var diye de güveniyorum tabii :)
Vitamin eksikliği falan olabilir canım, aşırı derecedeyse bir tahlille bakdır bence değerlerine.. B12 d vitamini bunlar eksikse enerjiside düşük oluyor insanın .. Arada hepimize oluyor ama sürekliyse gerçekden bir doktora gitmek lazım ..

Ramazan 8.gün
sahur
1 kase yoğurt içine 1 muz biraz yulaf ezmesi biraz tarçın biraz mısır gevreği

iftar:
karpuz - kiraz

2 saat sonra
çorba

2 saat sonra irmik tatlısı
Kız anam çok hafif besleniyorsun, proteinde eklemeni tavsiye ederim canım en azından iki yumurta bile olur .. Oda halsizlik yapabilir ..

Kafada bitirince oluyor canım bende su içerdim 5 dk da bir spor yaparken yudum yudum bile olsa, ama inan enerjimde yerinde suda aramıyorum nasılsa iftara az var diye de güveniyorum tabii :)
Vitamin eksikliği falan olabilir canım, aşırı derecedeyse bir tahlille bakdır bence değerlerine.. B12 d vitamini bunlar eksikse enerjiside düşük oluyor insanın .. Arada hepimize oluyor ama sürekliyse gerçekden bir doktora gitmek lazım ..

haklısın hele doğumdan sonra iyice halsizlik başladı nerde o geçen senelerdeki enerjik kari :)

ama yinede kilo veremiyorum .. gerçi vücut kıtlık sinyali veriyodur belkide
Canım Ramazan da yeme saatlerimiz açlık süremiz falan değiştiği için başda veremiyoruz gibi gelebilir belki ama ille sonunda dikkat ettikden sonra vereceğiz.. Bu sene Ramazanda ilk kez dikkat ediyorum açıkcası ilk tecrübem benimde bakalım verecek miyiz aynı mı kalcaz en azından almıycaz oda birşey çünkü ben yıllardır Ramazanlarda hep kilo alırdım canım :)

Back
X