Doğum kiloları

Defne_toprak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
18
1
6
41
Kızlar doğum yapalı 6 ay oldu ve normal doğum yaptım ama göbeğim hala 4 aylık bebek varmış gibi duruyor birde göğüsler sarkmış durumda moralim çok bozuluyor önerilerinşz varmı ???

Sağlıkla büyütün kuzunuzu...
Vücudun yardımsız toparlanması 1 yılı buluyor , sizde sporla desteklerseniz daha kolay olacaktır toparlanmanız.
karnınızı sarmışmıydınız acaba , doğumdan sonra veya korse kullandınızmı ? Benim de doğumum yakın bilgi almak isterim.

Kızlar doğum yapalı 6 ay oldu ve normal doğum yaptım ama göbeğim hala 4 aylık bebek varmış gibi duruyor birde göğüsler sarkmış durumda moralim çok bozuluyor önerilerinşz varmı ???
kilonuz nasıl hamilelik döneminize göre ? ben ilk hamileliğimde 20 kg aldım. sonrasında (1 sene içinde) 25 kg verdim. aradan 2,5 yıl geçti. şimdi ikinci bebeğime hamileyim. şimdiden 18 kg aldım. öncekinde verdim diye gömüyorum önüme geleni=)
hem diyet hem spor imkanınız varsa eğer... ve de zamanınız... eş zamanlı yürütün. verirsiniz...

Kızlar çalışan bir bayanım doğum yaptıktan sonra yanımda kimse kalmadı o yüzden kendime pek bakamadım 18 kilo almıştım doğumdan sonra 10 kilo gitti ama kocaman bir göbeğim var bugün korse alıcam bende

6 ayda cok iyi kilo vermissiniz. Kendinize karsi adaletli davranin. Emzirmeyi biraktiktan sonra vucudunuz daha da toparlar.
9 ayda aldiginiz kiloyu en az 9 ayda verirsiniz gibi dusunun. Metabolizmaniza bagli bu biraz daha yavas ya da hizli olabilir uzmeyin kendinizi

Ayda 2 kilodan fazla verince ne yazık ki sarkma oluyor

Back
X