DOĞUM KİLOLARI

maide altun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
8
3
1
40
34 yaşındayım 2 çocuğum var ve doğum kilolarımı hala veremedim bacaklarımda selülit var simit bölgem aşırı yağlı ne önerirsiniz?

yeme bacım.bende de kilo problemi var ve tek çare bu malesef . diyet başlıklarında sürüyle öneri var kendine uygun olanı seç ve başla diyeceğim bu. canım çılgın gibi pizza çekiyor ama aç duruyorum kahve yapıyorum sürekli buna da alışacağız herhalde.

erken menopoza girdiğim için çok depresif bir haldeyim yemeden duramıyorum eşim de çok kızıyor ama gerçekten elimde değil.

o kadar iyi anlıyorum ki. depresifken kilo zor verilir insan daha da mutsuz oluyor şekerli unlu şeyleri kesince şu an ben de tatsız tuzsuzum.2 dir türk kahvesi yapıorum yanına koyacak tatlı (hurma,kuru incir) falan da yok buz gibi suyla içiyorum biraz beyni uyarıyor.seviyorsan çay demle. bir de kendine sağlıklı güzel yiyecekler oldugunu da hatırlat . mesela menemen ama ekmeksiz sucuklu yumurta kaliteli bir kaşar bol yeşillikle limonla ben dün çok kaçırdığım için bugun kahvaltıda etmedim ceza olarak. ama yarın şekersiz reçeller biraz bal kaşar falan alıcam zevkli hale getircem diyeti.ara öğün içinde beyaz leblebi çiğ kaju falan düşünüyorum .akşamları da sağlıklı yemekler yapabilirsin taze fasülye bamya kıymalı patates gibi gibi

erken menopoza girdiğim için çok depresif bir haldeyim yemeden duramıyorum eşim de çok kızıyor ama gerçekten elimde değil.
Boy ,kilo nedir? Ben de premenopozum ve bu dönemde metabolizma cok yavasliyor .onun da etkisi vardir mutlaka.Erken cok hakikaten menepoz icin sizin.genetik falan miydi?

Yag orani konusunda bilgili misiniz? Ben cok kilolu degilim ama spor ,yuruyus yaptigim halde yag oranim yuksek cikiyo.Internetde hesaplama üzerinden yani.diyetisyende degil.
sizin boyunuz ve kilonuz nedir, evet bilgiliyim beslenme ve diyetetik öğrencisiyim

sizin boyunuz ve kilonuz nedir, evet bilgiliyim beslenme ve diyetetik öğrencisiyim
Benim boyum 171 cm.kilom 79.yasim da 48.premenopozum.haftada 3 gun evde pilates diger gunler yuruyus yapiyorum uzun zamandir.yediklerime kesinliklee dikkat ediyorum.ama 74 olamiyorum.cook ac kalirsam ancak gidiyor artik kilolar...

Benim boyum 171 cm.kilom 79.yasim da 48.premenopozum.haftada 3 gun evde pilates diger gunler yuruyus yapiyorum uzun zamandir.yediklerime kesinliklee dikkat ediyorum.ama 74 olamiyorum.cook ac kalirsam ancak gidiyor artik kilolar...
şu an hafif obez kategorisindesiniz süt ve süt ürünlerini azaltmaya çalışın eğer tüketiyorsanız da az yağlı veya yağsız tüketin, aynı şekilde hayvansal kaynaklı yiyecekleri de sınırlandırmak gerekiyor bunun dışında egzersiz lifli yiyecekler kurubaklagil ve sebze tüketimi arttırılmalı.

Inanin hepsini yapiyorum,tahlillerimde yapiliyor.ferritin miydi demir deposu onun eksikligi var bir de d vitamini.onlar da yavaslatir mi metabolizmayi? Ailesel olarak da hepimiz yani ablalarim da cok kolay kilo alip,zor verirler..cok tesekkur ederim bilgiler icin gercekten

34 yaşındayım 2 çocuğum var ve doğum kilolarımı hala veremedim bacaklarımda selülit var simit bölgem aşırı yağlı ne önerirsiniz?
Canım ben birinci çocuğumdan sonra üç yıl falan veremedim. Sonra ablam Karatay usulünu duymuş denemiş onun midesi rahatsızdı iyi gelmedi. Dediki sen dene belki faydası olur. Ben de Facebook da Fatma ile zayıflıyoruz grubuna katıldım. Yani foto atip yorum yapmadım pek fazla ama hep takip ettim örnek menüler gördüm fikir oldu. Üç dört ayda 11 kilo verdim. Sonra ikinci çocuğum doğdu şimdi dokuz aylık oldu birkaç aydır farklı şeyler denedim baktım pek faydası olmuyor tekrar karataya devam edicem. Sabah dolu dolu kahvaltı yapıyorsun akşam sağlıklı yemeklerden bol bol yiyorsun biraz da spor yürüyüş tamamdır

teşekkür ederim

hayır yavaşlatmaz, d vitamini ve demir takviyelerini doktor gözetimi altında mutlaka alın tiroid hormonu değerlerinize bakıldı mı metabolizmanızın yavaş olması onunla da alakalı olabilir ya da aileden birinde hipotiroidizm var mı

Benim tiroid hormonlarim normal çıkıyor ama ablamin hipotiroidi var uzun yillardir.benimle nasil bir alakasi olabilir? Demir icin aliyorum evet ilac.

evet onları arttırmadan kilo veremezsiniz. Bende yaşadım aynı sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…