Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Premature mi? Meme emiyor mu? Doktora goturdunuz mu? Kusmasi ishali var mi?Bebeğim 5,5 aylık 6 kilo. 3.5 kilo doğdu. Kilo alımı mimunum seviyesi ilerliyor. Tedirginim. Kalorili mama ile besleniyoruz 3 aydır. Hala zayıf. Tecrübesi olan anne var mı? Çok üzgünüm.
Premature mi? Meme emiyor mu? Doktora goturdunuz mu? Kusmasi ishali var
Canım benim üzülme. Bazı çocuğun yapısı öyle olur. Arkadaşımın bebeği 1 yaşında 9 kilo. Çok okudum 8 aylık 8 kilo olanlar var. Sağlığı yerindeyse kiloya takılma. Almaz almaz sonra almaya başlar. Toparlar içini rahat tut.Bebeğim 5,5 aylık 6 kilo. 3.5 kilo doğdu. Kilo alımı mimunum seviyesi ilerliyor. Tedirginim. Kalorili mama ile besleniyoruz 3 aydır. Hala zayıf. Tecrübesi olan anne var mı? Çok üzgünüm.
Bebeğinize hangi doktor zayıf dedi ve kalorili mama başlattı? Biz 25 aylık 8 bucuk kiloyuz ve mama kullanıyoruz . Bence yüklenmeyin çocuğa bu şekilde zayıf değil kesinlikle değilBebeğim 5,5 aylık 6 kilo. 3.5 kilo doğdu. Kilo alımı mimunum seviyesi ilerliyor. Tedirginim. Kalorili mama ile besleniyoruz 3 aydır. Hala zayıf. Tecrübesi olan anne var mı? Çok üzgünüm.
BAkın benim kızım prematüre oldukça düşük doğum ağırlığına sahip ve buna rağmen 18 aydan önce en alt seviyede bile kilo alamadığı aylarda mama başlanmadı çok da iyi bir üniversiteye gidiyoruz endokrinoloji gastroenteroloji testleri yapıldı çocuk dediğim farklı olabilir hepsi aynı kiloyu almaz henüz yaşına bile girmemiş çocuğa extra kalori uygulamak bence doğru değil tek 1 doktorla ilerlemeyşn hele özel doktorsa bazen aileyi memnun etmek için verip geçiyor raporuPrematüre değil. Sadece mama ile besleniyor. İştahsız. Aylık takipleri yapılıyor. Dediğim gibi en alt seviyede kilo alımı.