dogum kont hapını almayı unuttum,bişi olur mu

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
kızlar tedavi için doğum kont hapı kullanıyorum her akşam 8de almam gereken hapı 2 saat sonra aldım bişi olurmu

hiçbişey olmaz canım , 1 gün geçse dahi ertesi gün 2 doz alabiliyorsun,ama geçirmemeye çalış

2 saat sonra almışsın birşey olmaz canım.ama çok dikkat et.bir daha atlama..gerekirse saat yada alarm kur.bende bir keresinde tedavi öncesi d k hapına başlatmışlardı.bir gece unutmuştum.ertesi gün hatırladığım gibi içtim.akşamkini de saatini çok az geçti.ara kanamalarım oldu.adet değil ama.leke tarzı.o tedavi şeklim iptal oldu.başka aya kaldı.çok çok ama çok dikkat et.

içimi rahatlattınız kızlar aslında alarm kurmuştum ama o akşam çalmadı sonra aklıma geldi hemen içtim çok korktum tedavimi ertelerler diye ama siz böle deyince rahatladım
peki yarın iğneye başlayacam kızlar doktor gösterdi ama sizin tecrübelerinizden yararlanıyım iğne yaptıktan sonra yatmam falan gerekiyomu yada başka bişi hergün farklı yerlerden yapacam sanırım bide doktor iğneği dik tut dedi bunun dışında dikkat etmem gereken bişi var mı?

içimi rahatlattınız kızlar aslında alarm kurmuştum ama o akşam çalmadı sonra aklıma geldi hemen içtim çok korktum tedavimi ertelerler diye ama siz böle deyince rahatladım
peki yarın iğneye başlayacam kızlar doktor gösterdi ama sizin tecrübelerinizden yararlanıyım iğne yaptıktan sonra yatmam falan gerekiyomu yada başka bişi hergün farklı yerlerden yapacam sanırım bide doktor iğneği dik tut dedi bunun dışında dikkat etmem gereken bişi var mı?

yok yok yatmana gerek yok.incecik enjektör.deri altına yapıcaksıngöbek deliğinin etrafına(iki yanı,alt üst kısmının)iki parmak kadar.uzaklığında derini baş parmağın ile işaret parmağın arasına sıkıştır.sol elinle sıkıştır sağ elinle yavaşça enjekte et.ama bu işlemden önce nereye yapıcaksan orayı kolonyalı pamukla sil.dediğim gibi yaparsan hiç anlamazsın.zaten acımıyor da.böyle hiç anlamzsın.kolay olur.hayırlı tedaviler.

haa bazısında hafif morarmalar olabiliyor.iğne sıklığına göre fazla da olabilir.telaş yapma.geçer sonra.bir de iğneyi yaptıktan sonra tatlı tatlı kaşınır.

sağol canım benim :) insanın kafasında bir sürü soru oluyo ilkez yaşayınca sudan çıkmış balık gibi oluyoruz, telaşlı bi süreç rabbim hayırlısını nasip etsin
sen bayağı tecrübelisin hamilesindir inş

Back
X