Doğum kontrol hanımlar bakarmisiniz 🥹

ben de yasmin kullanıyorum ağustosta tam 1 sene olarak. herhangi bir hamilelik vakası yaşamadım ilaç bittikten sonra da eşimle ilişkim oluyor hiçbir şey olmadı. ilaç bitiyor sonra adet oluyorsun ben 3. ya da 4.günü oluyorum regl. regl olduktan sonra 3.günü ilaca tekrar başlıyorsun. doktorum öyle söyledi bana hamilelik düşündüğünde bırakırsın demişti ama halen düşünmüyoruz kullanmaya devam. ilk 2 ay baş ağrısı yapmıştı bende şimdi gayet iyiyim. korkma ilaç baya etkili düzenli alırsan sorun olacağını sanmıyorum ben de olmadı aylardır kullanıyorum

Tamamdır teşekkür ederim

Peki ishal gibi durum oldumu hiç naptıniz eğer olduysa :/

Peki ishal gibi durum oldumu hiç naptıniz eğer olduysa :/
Evett olduu hatta doktora gittim tektar söyledim yasmini değiştirelim dedi yazz diye ilaç önerdi. Daha hafifmiş sanırım o. Ama ben de zaten başladım amaan napcam dedim devam ettim yasmine. Şuan halen Yasmin içiyorum. İlk başta ishal durumum oldu vücut alışıyo sonradan

Yani koruyuculuğu etkilermi diye dedim de benim ilk başta olmadı bu 7. Kutum da merak ettim (

sigara kullanıyormusunuz ? ben bugün başladım yasmine ama sigara içenlerin kullanmaması gerek falan diyorlar korktum açıkcası

kızlar selam yasmin kullanırken sigara içiyor musunuz ya ? ben de başlayacağım da bu hapa

kızlar selam yasmin kullanırken sigara içiyor musunuz ya ? ben de başlayacağım da bu hapa
Ben birinci kutumu bitirdim sigarada içiyorum yan etkileri ilk iki hafta sürdü sonra hepsi geçti şuan sadece sabahları mide bulantısı yapıyor eczacıya sorduğumda oda ikinci kutu bitiminde tamamen geçer dedi

Ben birinci kutumu bitirdim sigarada içiyorum yan etkileri ilk iki hafta sürdü sonra hepsi geçti şuan sadece sabahları mide bulantısı yapıyor eczacıya sorduğumda oda ikinci kutu bitiminde tamamen geçer dedi
merhaba ben de kullanıyorum sigara benim de aşırı mide bulantısı yaptı bu arada birinci kutudayım daha 7 gün içtim. Yanma da yapıyor akşam yemekten sonra içiyorum ben de. Umarım yakın zamanda bende de etkileri tamamen kaybolur ben kist tedaviis için kullanıyorum bu arada korunma maksatlı değil şuan için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…