- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nazellosum
-
Kişiye göre değişir bu süre daha ilk ayında hamile kalan da var 1 yıl sonrasını bulan da.kızlar merhaba, doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adet düzensizliği yaşayan var mı aranızda? Yaşadıysanız ne kadar sürede normale döndünüz? Ben 2.5 yıldır kullanıyordum 2 ay önce bıraktım ve gebe kalmaya çalışıyorum hala düzene girmedi bu ay 10 gün geciktim hala da olmadım tecrübesi olan varsa yazabilir mi :)
Bu kadar gecikmesi normal yaniKişiye göre değişir bu süre daha ilk ayında hamile kalan da var 1 yıl sonrasını bulan da.
Düzen için genelde 3-6 ay derler.
Hamile olmadığınıza eminseniz normal.Bu kadar gecikmesi normal yani
Negatif çıktı testim eminim, ovulasyon testinden mi bahsediyorsunuzHamile olmadığınıza eminseniz normal.
Bi kadın doğuma görünüp ilaçlardan sonra yumurtalık takibi falan da yapabilirsiniz.
Bu arada gecikmemin 3. günü kahverengi leke geldi sonra tık yokHamile olmadığınıza eminseniz normal.
Bi kadın doğuma görünüp ilaçlardan sonra yumurtalık takibi falan da yapabilirsiniz.
Negatif çıktı testim eminim, ovulasyon testinden mi bahsediyorsunuz
Bi kaç güne de adet görmezsenjz bi kadın doğuma görünün birşey kaybetmezsinz ki.Bu arada gecikmemin 3. günü kahverengi leke geldi sonra tık yok
çok teşekkür ederim cevabınız içinnBi kaç güne de adet görmezsenjz bi kadın doğuma görünün birşey kaybetmezsinz ki.
Evet haplar dan sonra yumurtaların kalitesi hakkında bilgi verir size.
Peki adetim gecikse bile gebe kalabilir miyim şu an yumurtalama dönemimdeyimBi kaç güne de adet görmezsenjz bi kadın doğuma görünün birşey kaybetmezsinz ki.
Evet haplar dan sonra yumurtaların kalitesi hakkında bilgi verir size.
Yumurtlama varsa neden olmasınPeki adetim gecikse bile gebe kalabilir miyim şu an yumurtalama dönemimdeyim
Adetiniz ne kadarda düzene girmiştiBen 1.5 yıl dk hapı kullandım bıraktıktan sonra 4. Ay hamile kaldım
Benim düzenim bozulmadı bırakınca da 30 günde falan regl oluyordumAdetiniz ne kadarda düzene girmişti