- Emoji Skoru
- 311
- Puanlar
- 18
Kızlar selam 4 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra 20. Günde Lohusa kanamam kesildi 40 çıktıktan sonra da regl oldum 24 ocakta bitti reglim. 20 günlük Lohusayken zlynda minihap kullanmaya başladım emziriyorum diye onu vermişti doktorum sonra ilk adetimi oldum ama bidaha olamadım o tarihten sonra. Ayrıca emzirmeyi de 30 40 günlükken bıraktım. Geçtiğimiz ay doktora gittim usg ile baktı idrar testi yaptım negatif zlynda kesebilir dedi bir kaç gün sonra 2 gün süren az miktarda kahverengi lekelenmem oldu adetim sökülür diye korunmayı bıraktım 2 3 hafta sonra yasmine başladım ama hala adet olamadım boşu boşuna korunmayı bıraktığımla kaldım. Zaten ilacı kullanırken unutup ertesi gün aldığım yada saatlerini şaşırdığım çok oldu. adet olacak gibi karın kasık bel ağrısı yaşıyorum karnım çok şiş ara sıra mide bulantım oluyor bir de saçma sapan herşeye ağlar oldum hamileliğimdeki gibi. Hamilelik riskim var mı başına böyle bişey gelen oldu mu korkuyorum henüz bebeğim çok küçük zaten sezaryenle doğum yaptım dikişler çok taze hemde doğum kontrol hapı alkol falan kullandım bu süreçte hamileysem de sağlıklı olacağını zannetmiyorum