Doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra sürekli leke gelmesi

merikcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
2
0
1
37
iyi günler hanımlar,

Beni yeni katılıyorum aranıza, ve umarım benim durumum size tanıdık gelir ve bana yardımcı olabilirsiniz bana.

Ben bi 8-9 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım, ve sonra kıllanma olduğunu fark ettiğimde bırakmaya karar verdim. Diğer hanımların adetin gelmemesinin veya geç gelmesini okudum, bende tam tersi oldu, adetim direk geldi ama normalden fazla suruyo, adet başlamadan leke gelmeye başliıyo ve bittikten sonrada devam ediyo bu leke, ayda ortalama 10 gun temiz geziyorum, ve bu nerdeyse 1,5 senedir devam etmekte. Bunun icin toplam 3 kere doktora gittim, birincisi yumurtaliklarima bakti ve hormon testi yaptı ve ikisede temiz cıktı, zamanla gecer dedi. ikinci doktor ise yine yumurtaliklara baktı ve temiz ciktigini soyledi, alttanda baktı, ordada bisey cıkmadı, ve bana antibiyotikle fitil verdi, ama fayda etmedi. En son gecen hafta yine bi doktora gittim ve bana 3 ay dogum kontrol hapı kullanacaksın dedi, bende istemedim ve zaten bunun yuzunden bu halde oldugumu soyledim, oda bana Primolut-N Tablet yazdı ve 3 ay kullanmamı soyledi, birinci paket yarın bitiyo, benim pek bi umudum yok.

Tüm yorumlarınızı bekliyorum insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…