Doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra

greenseaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
610
172
18
Kızlar doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra af edersiniz akıntısında artış olan oldumu ya ben bıraktığımdan beri sürekli iç çamaşırim ıslak böyle su gibi akıntı oluyor kötü koku falan yok kaşıntı yanma yok ama gün boyu sürekli böyle sulu akıntım oluyor rahatsız etmeye başladı artık bu durumu yaşayan oldumu ne gibi durumlarla karşılastinuz bırakınca (

Bir kaç ay düzensiz oldu 1 hafta önce veya sonra gibi, bazı insanlar için bu çok normal ama benim hep gününde olurdu onun dışında da bir problem olmadı
Ya anladim eskiden 30 günde bir olurdum hapla 28 olmuştu bakalım nolcak ama bu akıntı deli etti

Bilmiyorum koku falan yokki
Belki yeni başlamıştır benimde genelde öyle oluyor enfeksiyon olduğumda akıntım artar ve koku olmaz öyle. Ayrıca ilacı bıraktıktan sonra adet olmadiysaniz belki adetiniz yakındır yada yumurtlama dönemindesiniz dir

Hayır akıntı yaşamadım doğum kontrol hapını bırakınca sadece adet gecikmesi yaşadım onda da doktor 20 gün bekle öyle gel dedi 15.gunde oldum

Hayır akıntı yaşamadım doğum kontrol hapını bırakınca sadece adet gecikmesi yaşadım onda da doktor 20 gün bekle öyle gel dedi 15.gunde oldum
Kız bırakali daha 10 gün oldu yani son kutuyu bitirdim sonra 3. Gün regl oldum bitti yeni kutuya başlamadım yani 10 gündür böyleydi sadece bi ara şeffaf akıntı geldi uzayan ondan sonra yine aynı normal akıntı devam etti ama fazla geliyor işte bakalım daha reglime var eğer gecikme olmazsa 28 inde olmam lazım eğer olursa da bakalım kaçında olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…