• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞUM KONTROL HAPI HAKKINDA BİLGİ ??????

Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bilgi alıcaktm

Yarımız bayan, yarımız hanım, hangi tarafa sorarsın :KK70:

İnsan öğrenmeye açık olmalı,mesela buraya yazacağına netten araştırsaydın bilgi edinirdin.

Tatlım fake deglm anlatım bozuklugum var evet sakatım kafadan ondandır alt tarafı soru sordk etkilimi degl mi die

Yavrum ben 8 yasından berı internet uzmanıyım yorma kafanı ;)

Balık etli olmakla hamile kalmanın arasındaki bağlantı nedir?
Ayrıca tek bir doğum kontrol hapını kullanırken ne bekleyerek kullandınız?
İlk ay sürekli kullanımda bile etkisini tam göstermeyen hap 1 taneyle mi gebe kalmayı önleyecek?

Balık etli olmakla hamile kalmanın arasındaki bağlantı nedir?
Ayrıca tek bir doğum kontrol hapını kullanırken ne bekleyerek kullandınız?
İlk ay sürekli kullanımda bile etkisini tam göstermeyen hap 1 taneyle mi gebe kalmayı önleyecek?
O artık etine dolgun, genç bir anne adayı. Dibine kadar dalga geçiyorsunuz aa çok ayıp :D

Back
X