Doğum kontrol hapı işe yarıyor mu

gamzegazme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
5
0
1
23
Bugün reglimin son günü 7.gün ve iki gün sonra erkek arkadaşım geliyor ve herhangi bir risk almak istemiyorum açıkçası doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum ama onun içinde reglimin ilk günü başlanılması falan diyor ne yapabilirim bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim

Şu an başlarsan işe yaramaz. Regln ilk günü başlarsa hemen korumaya başlar (yine de riske atmamak için ek koruma yöntemi gerekebilir) ama diğer günler başlanırsa kesinlikle ek koruma yöntemi gerekiyor.

Bunu kabul ettiremediğim için zaten şu an bu noktadayım...
O zaman sevişmeyeceksiniz 😌 Prezervatif, doğum kontrol hapı, aylık iğne, ria dışında kolay ulaşabileceğin ve etkili bi doğum kontrol yöntemi yok.

O zaman sevişmeyeceksiniz 😌 Prezervatif, doğum kontrol hapı, aylık iğne, ria dışında kolay ulaşabileceğin ve etkili bi doğum kontrol yöntemi yok.
Peki son bir soru soracağım aylık iğneyi şu an da yaptırsam etki eder sanırım araştırdım birazcık da ve bunu eczaneden falan alıp yaptırabilir muyum yoksa hastanede mi yaptırmam gerekiyor. Özür dilerim bu konularda baya bilgisizim

Peki son bir soru soracağım aylık iğneyi şu an da yaptırsam etki eder sanırım araştırdım birazcık da ve bunu eczaneden falan alıp yaptırabilir muyum yoksa hastanede mi yaptırmam gerekiyor. Özür dilerim bu konularda baya bilgisizim
İlk 5 gün yapıldığında korumaya başlıyor diye biliyorum onu da ama ben de bilmiyorum kullanmıyorum iğne

şuan hiç bir yöntem size tam anlamı ile koruma sağlamaz. ria taktırma şansınız zaten yok. tek çare prezervatif. bunu kabul etmiyorsa sizde sevişmeyi kabul etmeyin.

Back
X