Dogum kontrol hapi /kilo ??

Pinkytos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
18
1
86
35
Merhaba arkadaslar subat ayinda drosetil adli dogum kontrol gapini kullanmaya basladim fakat 6 aydir resmen 10 kilo aldim istahim asiri artti
Surekli yemek dusunur ve asla doymaz oldumm tabak tabak yemek yiyorum doydugunu hissetmiyorum
Dkh bu kdar istah acar mi
Acikcasi ilaci birakmayi dusunuyorum
Fakat esimle cocuk yapmayoda dusunmuyoruz
Baska bie yonetem var midir
Ayrica asiri selulit ve bas donmesise yapiyor ?? Vu etkileri bir tek ben mi yasiyorummmm

Keşke 10 kiloyu bulmadan hapınızı değiştirseydiniz. Dkh lerin böyle bir etkisi var maalesef, her hap her bünyeye aynı etkiyi yapmıyor ben 8 yıla yakın kullandım kilomu ve iştahımı hiç etkilemedi. Mira nova kullanmıştım. Ama doğum kontrol hapları uzun vadede kuruluk ve isteksizlik yapıyor. Hapınızı değiştirebilirsiniz, bir de vajinal halka var kullanımı çok zor değil 2 yıla yakın kullandım, birliktelik esnasında eşiniz varlığını hisseder ama acı vermez, sizi de bir iki gün huzursuz edebilir ama sonra alışırsınız. Yan etkisini hiç görmedim. Eczaneler siparişle getiriyor, araştırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…