Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ishali söyledin çok iyi oldu. ben bilmiyodum bunuNormal şartlarda hayır. Yüzde 99 koruyucudur. Fakat her gün aynı saatlerde almaya özen göstermebiz unutmamanız lazım. İlacı aldıktan sonra kusma ishal olursa bu da emilimi düşürdüğünden sanki bir doz almayı unutmuşsunuz gibi koruyuculuğunu azaltıyor. Yada bazı antibiyotik türevleri var bunlar doğum kontrol haplarının emilimini azalttığından koruuculuğunu azaltıyor.
Test yapin ve gecikme için doktora gidin bu kadar stres gereksiz söktürücü içersiniz.Özür dilerim tam açıklayıcı olamadım.Uzun zamandır(10 aydan beri )doğum kontol hapı kullanıyorum.Bu hafta adet olmam lazımdı.33 günden beri adet olmadım.Ayrıca biraz stresli zamanlarda geçiriyorum 1 ay içerisinde de 4 tüp kan verdim (haziran ayında 3 tüp, geçen hafta 1 tüp kan ) .normalde 28-29 günde bir geliyor.Pazartesi günü nişanlım üstüme boşaldı aşırı derecede stresliyim ve mideme vurdu .Sonucta bünyem 10 aydan beri bu ilaca alışık hemen hamile kalınır mı ya,ağlıcam adet olamadım diye,Bir sürü civanpençemi vs içtim.Hattta getirsin diye aspirin(aspirin) içiyorum .tık yok
Doğurmuştur o .Sevgilim kotuma bosaldi 4 aydir regl olmuyorum, testte negatif cikiyor sizce hamile miyim diyen 18lik arkadas da burda mi?
Bir selam verip gitsin darilirim yoksa
Neden test yapmıyorsunuz? Early predict olanlar şu an doğru sonuç verir. 20 lira...Özür dilerim tam açıklayıcı olamadım.Uzun zamandır(10 aydan beri )doğum kontol hapı kullanıyorum.Bu hafta adet olmam lazımdı.33 günden beri adet olmadım.Ayrıca biraz stresli zamanlarda geçiriyorum 1 ay içerisinde de 4 tüp kan verdim (haziran ayında 3 tüp, geçen hafta 1 tüp kan ) .normalde 28-29 günde bir geliyor.Pazartesi günü nişanlım üstüme boşaldı aşırı derecede stresliyim ve mideme vurdu .Sonucta bünyem 10 aydan beri bu ilaca alışık hemen hamile kalınır mı ya,ağlıcam adet olamadım diye,Bir sürü civanpençemi vs içtim.Hattta getirsin diye aspirin(aspirin) içiyorum .tık yok