Aile Planlaması Doğum kontrol hapı kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Hap kilo aldırıyor canım eğer uzun bir süre bebek düşünmüyorsan mantıklı ama yan etkileri var sonuçta hormanel bir ilaç eşiniz korunsa olmaz mı

Ben yıllardır kullanıyorum,bende kilo filan yapmadı.bıraktıktan iki ay sonrada hamile kalmıştım.

Hap kilo aldırıyor canım eğer uzun bir süre bebek düşünmüyorsan mantıklı ama yan etkileri var sonuçta hormanel bir ilaç eşiniz korunsa olmaz mı
Evet uzun süre 1 buçuk sene gibi düşünmüyoruz canım ve bende hapın etkisi olduğunu düşünüyorum artık bu ayda devam edip artık eşim korunmaya başlayacak diye düşündük artık

Ben 2 sene kullandım 1 gram bile kg almadım . Hiç bir yan etki olmadı. Bıraktığım ay hamile kaldım

Yasmin ve yaz ağır gelebiliyor. Aile hekimliğinden verilen mikrogynon kullanabilirsiniz. Hiçbir yan etkisini görmedim 2 yıl kullandım

HAPI beş sene kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım problem olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…