Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanırken gebe kalınır mı 3-4 gündür memelerde Ağrı ve kasık ağrısı var şüphelendim doğal olarak sizce ihtimal var mı ?
Doğum kontrol yöntemlerinin hiçbiri ℅100 koruma sağlamaz, tahmini olarak yumurtlamanın olacağı günün üstünden 2 hafta geçince bir test yaparsanız içiniz rahat eder. Hap kullandığınız için regl gecikmesi yerine yumurtlama gününe göre hesaplamak bana daha mantıklı geldiği için böyle söyledim.
Selam arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanırken gebe kalınır mı 3-4 gündür memelerde Ağrı ve kasık ağrısı var şüphelendim doğal olarak sizce ihtimal var mı ?
Çok çok düşük ihtimal var. Ben uzun süre kullandım arada 2-3 gün unuttuğum bile oluyordu. Hiç hamile kalmadım hatta ben de korkuyordum bir keresinde regl gecikmişti aralarda içmeyi unutmuştum düşün 5-6 tane hap artmıştı 1 kutudan ama hamile değildim.%99 koruma sağlıyor eğer her gün düzenli kullandıysan imkansız gibi bir şey. İçin rahat etsin istiyorsan bi test yap
Çok çok düşük ihtimal var. Ben uzun süre kullandım arada 2-3 gün unuttuğum bile oluyordu. Hiç hamile kalmadım hatta ben de korkuyordum bir keresinde regl gecikmişti aralarda içmeyi unutmuştum düşün 5-6 tane hap artmıştı 1 kutudan ama hamile değildim.%99 koruma sağlıyor eğer her gün düzenli kullandıysan imkansız gibi bir şey. İçin rahat etsin istiyorsan bi test yap
Merhaba, bende yeni doğum yaptım. Spiral taktırmak istemiyorum. Doğum kontrol hapı kullanmak daha mantıklı geliyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Kilo alımı veya ekstra bir yan etkisi oldu mu ? Son olarakta çok özür dileyerek içinize mi boşalma oldu yoksa prezervatif veya geri çekilme mi oldu ?
Merhaba, bende yeni doğum yaptım. Spiral taktırmak istemiyorum. Doğum kontrol hapı kullanmak daha mantıklı geliyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Kilo alımı veya ekstra bir yan etkisi oldu mu ? Son olarakta çok özür dileyerek içinize mi boşalma oldu yoksa prezervatif veya geri çekilme mi oldu ?
Yasmin marka olanı kullandım. İlk başta dienelle var onu kullanıyordum ama kuruluk yaptığı için bıraktım. Yasminin hiçbir yan etkisini görmedim aksine pcos olduğum için sivilce ve adet düzeni açısından çok rahat ettim diyebilirim. Sadece doğum kontrol hapı kullandım zaten doğru kullanıldığında %99 koruma sağlıyor. Bebek düşününce bıraktım 6 ay sonra gebelik oluştu. Doğum kontrol hapı uzun süreli kullanılınca bebek olmayacağı kısırlık yapacağı tamamen hurafe. Sadece 40 yaşın üstüne ve sigara kullanan kişilerde doğum kontrol hapı vermiyorlar diye biliyorum. Bir de antidepresanla kullanıyorsan içilmiyor. Kullanmaya başlamadan önce doktora danış bence daha iyi olur senin yaşın ve sağlık durumuna özel tavsiyede bulunur.
Doktorla beraber karar verebilirsiniz yazz kullandim bende gayet memnundum genelde ucretsiz saglik ocaginin verdigini begenmiyor kadinlar yan etki cok yapiyormus yani bunlarda cesit cesit doktorla secmeniz en guzeli olur kontrol hapi kullanirken geri cekilmeye gerek yok unutma olmadigi surece tam korumasi var