Saç Uzatma Yöntemleri Doğum kontrol hapı (saç uzatma detaylı)

Sila008

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
8
0
6
35
İstanbul
Doğum kontrol hapı (saç uzatma hakkında detaylı bilgi verirmisiniz.? Yani mesela 3 ayda kaç cm uzar? deneyen varmı?:5:
Bende deneyeceğim. Ama tarifi falan bilmiyorum :D :) Her şampuana olur dimi? Kaç tane ezicez.?

Canım kullanma derim, bende uzun zaman önce okuyup büyük bir hevesle başlamıştım, o kıllanma yapıyor dedikleri konu kesinlikle doğru.

Geniş araştırma yapmıştım, kıllanma konusunda hayır diyeni de oldu evet diyeni de oldu. Eğer doğum kontrol haplı şampuan su tuttuktan sonra geçtiği yerleri kıllanma yapıyorsa mantıken elleri de kıllandırması lazım çünkü hapın en çok temas ettiği yer eller. Belki herkeste farklı etki yapıyordur, kendin denemelisin.

ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama ben bir çok ürünü aynı anda kullanıyorum hangisi fayda sağladı bilemem ama saçlarım baya kalınlaştı .
Saç uzatıyorum (resimli) diye bi konum var orada yaptıgım tüm bakımlar yazıyor .
dk hapınında bi zararını görmedim .

bende başladım.keşke benimde saç telim kalınlaşsa.saçlarımla çok oynuyorum bu yüzden uzatamıyorum.bu yaz ta uzzattım dedim sonra yarısından itibaren balyaj yaptırdım.şu anlık yıpranma yapmadı ama uzadıkça saçlarım kurur yıpranır tekrar kstirmek zorunda olurum diye korkuyorum.

kullanan arkadaşlar gerçekten elirgin bir fark gördünüz mü saç uzatma saç telini kalınlaştırma konusunda.daha yeni başladım ama 3 ,4 ay kullananların yorumunu merak ediyorum

2 3 ay önce bir hevesle eczaneye gidip en pahalı doğum kontrol hapını alıp bebek şampuanının içine karıştırmışlığım oldu.Her banyoda saçıma uyguladım 1 aydan fazla süre kullandım saçlarım döküldüde döküldü.İlk normaldir yenisi gelir deyip paniğe kapılmadım da.. Aman tanrım benim aslan yelesi gibi saçlar 10 ar 20 şer elime gelmeye başladı.ATTIM ŞAMPUANI. 1 aydır saçımın dökülmesi durmuyo.İşe yaramadığı gibi saçlarımıda döktü.SAKIN ARKADAŞLAR.BEN ETTİM SİZ ETMEYİN.insanının içinde yumurtayla spermin birleşmemesini sağlayan ilaç kafa derisine neler yapmaz :(

Back
X