- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- Konu Sahibi pinkpisces
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle şunu söyleyeyim bu siteyi bir kaç yıl önce keşfettim ve buradaki desteğe ve anlayışa hayran oldum :) Bütün bebiş bekleyenlerin inşallah en kısa zamanda kucakları sımsıcak olur:)
Benim yaşadığım sıkıntı şu ki 7 aydır hap kullanıyorum, öncesinde de yoğun bir adet düzensizliğim vardı ve hap kullanırken sorun yaşamadım. Bu ay hapı bıraktım. Önceki adetim 6 şubatta başlamıştı. 5 6 gündür çok sıkıntı yaşıyorum. Buradan okuduklarım kadariyla çoğu gebelik belirtisi.
Kasıklarda arada kramp ve iğne batması
Göğüslerde aşırı hassasiyet özellikle uç kısımlarında
Gözlerde tuhaflıklar-Çapaklanma ve kirpiklerde tuhaflık
Aşırı halsizlik ve yorgunluk, uyku isteği
Inanilmaz bir ruhsal gerginlik ve ilginç/gergin rüyalar
Özellikle karnın alt bölgesinde şişkinlik ve gerginlik
Benim sorum şu ki acaba hapı bıraktıktan sonra benzer sorunlar yaşayanlar var mı ya da aynı şekilde hapı bıraktığı ay gebe kalanlar benzer sorunlar mı yaşadı. Adetime normalde 6 gün olduğu için test de yapamıyorum. 7aylık evliyim bu arada.
Şimdiden teşekkürler
Öncelikle şunu söyleyeyim bu siteyi bir kaç yıl önce keşfettim ve buradaki desteğe ve anlayışa hayran oldum :) Bütün bebiş bekleyenlerin inşallah en kısa zamanda kucakları sımsıcak olur:)
Benim yaşadığım sıkıntı şu ki 7 aydır hap kullanıyorum, öncesinde de yoğun bir adet düzensizliğim vardı ve hap kullanırken sorun yaşamadım. Bu ay hapı bıraktım. Önceki adetim 6 şubatta başlamıştı. 5 6 gündür çok sıkıntı yaşıyorum. Buradan okuduklarım kadariyla çoğu gebelik belirtisi.
Kasıklarda arada kramp ve iğne batması
Göğüslerde aşırı hassasiyet özellikle uç kısımlarında
Gözlerde tuhaflıklar-Çapaklanma ve kirpiklerde tuhaflık
Aşırı halsizlik ve yorgunluk, uyku isteği
Inanilmaz bir ruhsal gerginlik ve ilginç/gergin rüyalar
Özellikle karnın alt bölgesinde şişkinlik ve gerginlik
Benim sorum şu ki acaba hapı bıraktıktan sonra benzer sorunlar yaşayanlar var mı ya da aynı şekilde hapı bıraktığı ay gebe kalanlar benzer sorunlar mı yaşadı. Adetime normalde 6 gün olduğu için test de yapamıyorum. 7aylık evliyim bu arada.
Şimdiden teşekkürler