Doğum Kontrol Hapı Sonrası Gebelik

klomen ne acaba :30: bilmiyorum da

ya olurda gebelik olursa bebeğe birşey olur mu ondan korkuyorum. :(

beklemek de aynen dedğin gibi, yani ha diyince çocuk olmuyor. vakit kaybı gibi bi yandan da

Klomen yumurtaları geliştiren bir ilaç, genelde pko hastalarına veriliyor.

Bence benim yaptığım gibi biraz korunarak, biraz korunmayarak devam et hayatına. Ha bir de adetin düzenliyse yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeyerek 1-2 ayı idare edebilirsin..

Klomen yumurtaları geliştiren bir ilaç, genelde pko hastalarına veriliyor.

Bence benim yaptığım gibi biraz korunarak, biraz korunmayarak devam et hayatına. Ha bir de adetin düzenliyse yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeyerek 1-2 ayı idare edebilirsin..

adetim hep çok düzenlidir. senin söylediğin bana çok mantıklı geldi açıkcası teşekkür ederim. :21:

peki hamilelik kaç günde belli olabiliyor? (en erken)

canım ben haziran ayında bıraktım hemde 3 ay kullanmama ragmen hala beklemedeyım.hala gelmıyor bebış.5 ay oldu ..bıldıgım kadarıyla ilacın etkısı devam edıyor dıye onermıyorlar gebeliği...

Bende o kadar kısa bir sure kullandım ama 4 aydırda olmuyo kişiden kişiye fark ediyor sanırrım :(

Doktora randevu aldim haftaya gidicem merak ediyrm ne diyecek, sonucunu yazarim buraya

Merhaba.hapi birakir birakmaz hamile kalmak dis gebelik riskinide beraberinde getiriyor.10 sene once biraktigim gibi hamile kalmisim ve maalesef dis gebelik olmustum ameliyat olmak zorunda kaldim.dr um soylemisti birakinca 2 ay daha korunman gerekliydi yoksa boyle dis gebelik yapiyor diye.siz dr a randevuda almissiniz 2 ay daha beklemenizi tavsiye ederim.hayirli haberler alin insallah.

doktora haftaya gideceğim dün son ilacımı aldım, bir daha ilaç yutmayacağım. doktor ne diyecek çok merak ediyrm. bu arada konuyu güncelleyeyimde belki bu konuda tecrübeli kişiler görür ve yorum yazar :30:

günaydın arkadaşlar,

bugün gittim doktora, adetimin üçüncü günü, kan tahlili falan yapmadı. Alttan muayene yaptı, yaşımı sordu 29 dedim. Yumurta sayın azalmış dedi, normalde 8-10 sende 5-6 tane dedi. Bende bu ne anlama geliyor dedim, yaştan kaynaklı bir durum yumurta sayısı 29-30 da azalır, 35-36 da iyice azalır dedi. Bu şu anlama geliyor, beklemeden hemen gebe kalmalısın dedi, doğum kontrol hapını yeni bıraktığımı söyledim, sonrası beklemek gerekiyor diye duydum dedim, oda hiç gerek yok zaten gebe kalma şansını yükseltir o, hiç bekleme 6 ayda olmazda gelirsin dedi, :)

Ve benim için bu süreç böylelikle başlamış oldu,

Bat 8 ocak, bekliyeceğiz artık :)

Back
X