Doğum kontrol hapı sonrası gebelik ????

minminnak

her daim u'mutlu'
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
583
295
Kızlar merhaba:KK24:
Acelemi ediyorum bilmiyorum ama merak ediyorum kalsik sorulardan olacak ama olsun dimi:) tecrübeli arkadaşların düşüncelerini duymak istiyorum.ben 4 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bırakalı 4 ay oldu sizce etkisi ne kadar sürer gebe kalma süresi çok uzar mı tecrübeli arkadaşlar cevap lütfen..teşekkürler şimdiden..

doğum kontrol ilaçları çok zararlı. vucudunuzu onun etkilerinden arındırmaya bakın zamana ihtiyacınız var bir doktorla görüşün

doktorla görüştüm hapın gebeliğe engel olmadığını hatta faydası bile olabileceğini söylüyor nette okuyorum yada çevreden duyduklarım tam tersini söylüyor kafam karıştı :s

Nette farklı ama habi bırakıp hemen hamile kalan yok gibi en az 6 ay bazen 1 yıl bile surebiliyor.tabi farklı da olabilir vucuduna bağlı canim

doktorla görüştüm hapın gebeliğe engel olmadığını hatta faydası bile olabileceğini söylüyor nette okuyorum yada çevreden duyduklarım tam tersini söylüyor kafam karıştı :s

canım doktorlar o ilaç firmalarıyla anlaşmalı oluyor çoğu zaman o yüzden sadece onların lafına bakma az araştır. madem korunmak istiyorsunuz erkek korunsun. kendi bedeninize zarar vermeyin sonra fabrika ayarlarına döndüremiyosunuz çocuk istediğiniz zaman :KK43:

canım doktorlar o ilaç firmalarıyla anlaşmalı oluyor çoğu zaman o yüzden sadece onların lafına bakma az araştır. madem korunmak istiyorsunuz erkek korunsun. kendi bedeninize zarar vermeyin sonra fabrika ayarlarına döndüremiyosunuz çocuk istediğiniz zaman :KK43:

fabrika ayarlarına döndüremiyoruz çok doğru bir cümle olmuş..
kullanmaya başladığımda bu etkilerinin olduğunu bilmiyordum kesin korunma olsun diye hapı seçtim bu etkisini duyunca hemen bıraktım zaten 2 ay kadar başka yöntemlerle korunduk 2 aydır da bebek düşünüyoruz daha yeniyim ama işte sabırsızım biraz hemen olsun istiyorum

kısa süreli kullanmış olmanın acaba avantajı olur mu ki demiştim ama herhalde onunda faydası yok 1 yılda 4 ayda aynı :S

doğum kontrol ilaçları çok zararlı. vucudunuzu onun etkilerinden arındırmaya bakın zamana ihtiyacınız var bir doktorla görüşün
nerden öyle bir kanıya vardınız merak ettim
mesela yumurtalık kanserini önlediğini biliyor muydunuz?

fabrika ayarlarına döndüremiyoruz çok doğru bir cümle olmuş..
kullanmaya başladığımda bu etkilerinin olduğunu bilmiyordum kesin korunma olsun diye hapı seçtim bu etkisini duyunca hemen bıraktım zaten 2 ay kadar başka yöntemlerle korunduk 2 aydır da bebek düşünüyoruz daha yeniyim ama işte sabırsızım biraz hemen olsun istiyorum

inşallah canım sen yine de acele etme :) soğan kaynatıp suyunu iç bende kist vardı adet dönemlerimde ağrılarım çok oluyodu bu yüzden içiyodum iyi gelir diye ama hamile kaldım beklemediğimiz bişeydi. sigara falan içiyosan bırak ya da azalt onunda faydasını görürsün.

ayrıca pcoslu olup da dkh kullanan ve nasıl olsa olmaz deyip bıraktığı ay hamile kalan çok arkadaşım var.

nerden öyle bir kanıya vardınız merak ettim
mesela yumurtalık kanserini önlediğini biliyor muydunuz?

adeti düzenlediğini yumurtalık kanserine iyi geldiğini vs iddia edenler var sadece doğum kontrol yöntemi olarak değil hormon düzenleyici olarakta kullanılıyor ama eğer biraz araştırırsanız yararlarından çok zararları olduğunu anlarsınız.

adeti düzenlediğini yumurtalık kanserine iyi geldiğini vs iddia edenler var sadece doğum kontrol yöntemi olarak değil hormon düzenleyici olarakta kullanılıyor ama eğer biraz araştırırsanız yararlarından çok zararları olduğunu anlarsınız.
merak etmeyin neyin ne olduğunu iyi bildiğimi düşünüyorum
ayrıca iddia edilmiyor yapılan bilimsel çalışmalar var.

inşallah canım sen yine de acele etme :) soğan kaynatıp suyunu iç bende kist vardı adet dönemlerimde ağrılarım çok oluyodu bu yüzden içiyodum iyi gelir diye ama hamile kaldım beklemediğimiz bişeydi. sigara falan içiyosan bırak ya da azalt onunda faydasını görürsün.

bende beklemediğim bir anda o güzel haberi alsam keşke :KK45: hmmm sigara kullanmıyorum çok şükür bu ayda tutturamazsam soğan kürü önerinizi uygulayım teşekkür ettim :KK25:

merak etmeyin neyin ne olduğunu iyi bildiğimi düşünüyorum
ayrıca iddia edilmiyor yapılan bilimsel çalışmalar var.

doktorlar bile bu hapların yarar ve zararları hakkında ikiye ayrılıyorsa biz bu konuda kesin konuşamayız. ben kendi görüşümü söyledim zararlı buluyorum. kafamı duvarlara vuracak kadar ağrım olmasa ağrı kesici bile almam ben :KK20:

X