benim bir arkadasim yillarca jasmine dkh kullandi. Biraktiktan 4 ay sonra bir oglu oldu. Bilmiyorum bir baglantisi var m??
daha neler çıkacak ya hep erkek için yöntemler hiç kız için bi yöntem arayan yok ya.bende ikinci kızımı doğurdum yeni.kesin bi yöntem olmadıkça yapmıcam üçüncüyü şimdi cesaretim yok valla ne diyim.demekki kızlar kolay yapılıyo:)
bende kızıma doğum kontrol hapından sonra hamile kalmıştım de.... li bişeydi tam hatırlamıyorum
şimdi kısmetse erkek bebek bekliyorum
ama bende duymuştum d. kontrol hapınınn erkek bebek ihtimelini arttırdığını ama bazılarının tabi kesin değil
araştırmak lazım:)
Ayyy ama ben kız istiyoruuum yaaa:))ablam da 1 senelik bir kullanım sonucu erkek doğurdu,fırlama yeğenim benim...ama belki de tesadüftür...
daha neler çıkacak ya hep erkek için yöntemler hiç kız için bi yöntem arayan yok ya.bende ikinci kızımı doğurdum yeni.kesin bi yöntem olmadıkça yapmıcam üçüncüyü şimdi cesaretim yok valla ne diyim.demekki kızlar kolay yapılıyo:)
Benim şimdi aklımda kalan 5 kız arkadaşım hep yasmin kullandı hep kız bebekleri oldu..
O zaman bile aklımıza gelmemişti bu bağlantı..:ecrin_bebek:
ben dogum konturol hapı almadım ama erkek bebeğim olucak alakası yok bence cenabı hak ne nasip ederse rabbim herkesin gönlüne göre versin
canım bende 6 ay yasmin kullandım bıraktım 3ay sonra hamile kaldım şimdi 37.haftadayım ve kısmetse oğlum olcak
canım bende ikinci kızımı yeni doğurdum gözün aydın inan kız bebk isteyende çok var enaz erkekler kadar.benim kızı olmayan dört yengem bir halam var kaç yaşındalar hala üzülürler bir kızımız olmadı diye..serhat sakız adlı doktorun tedavisiyle yani yumurtlama dönemi takibi yöntemiyle kız bebek cinsiyeti ihtimali daha azmış %87 lerdeymiş erkek daha kolaymış ben ilerde bütün yöntemleri uygulayıp yumurta takibiyle bir kez daha denemeyi düşünüyorum yoksa yine kızım olurmuş gibi geliyor...
ben kızım olsun istiyorum canım.bildiğin bi yöntem varsa söylersen sevinirim..:)
bende ikinci kızımdan buyana hep hapla korunmuştum.alakası varmı bilemem ama 3. bebeğimi erkek bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?