Gebeliğe Hazırlık Doğum kontrol hapı ve kullanım süresiyle ilgili yardım kızlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Phaloex

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
130
126
103
38
Merhabalar kızlar,Ben kasım ayında miyoö ve dermoid kistim icin miyomektomi oldum.Ameliyat basarili gecti fakat doktor son anda cikolata kisti olusumları farkettim lazerle yaktim onları dedi.6 ay desolet Dogum kontrol hapini kullan kist olusmasın.Sonrasında hemen hamile kalmaya çalış!! Dedi.nisanın sonunda 5. Ayım bitiyor hapı bir ay erken bıraksam olur mu ki? Vakit kaybetmemek icin.

Doktoru dinlemelisin. Zaten pandemi var hep korunun diyorlar. 🤷🏻‍♀️

sanırım bebek için pandeminin azalmasını beklemek en doğrusu.böyle zamanda hastanelere gitmek çok riskli.

Kesinlikle bekle, çünkü böyle bir ortamda sürekli hastaneye gitmen gerekecek yani en tehlikeli yerlere.. Ben 3 ay önce bilebilseydim böyle bir virüsün çıkacağını kesinlikle erteler hiç acele etmezdim. Hamile kalırsan her hastaneye gittiğinde paranoya olacaksın acaba virüs geçti mi bana diye... Ben hastaneye girdiğim an kendimi çok stresli ve kötü hissediyorum.

Herkes aynı fikirde o halde🙂Cevaplarınız icin cok teşekkür ederim.Haklısınız paronaya var zaten bende de ,yaşım geciyor korkum bu yüzden.Üstelik hemen hamile kalabilecegimi düsünmüyorum.Allahın takdiri tabi,sağlıklı düşünemez oldum.Mayıs sonuna kadar kullanıcam doktorumu dinliyim en mantıklısı bu dediğiniz gibi.

Kesinlikle bekle, çünkü böyle bir ortamda sürekli hastaneye gitmen gerekecek yani en tehlikeli yerlere.. Ben 3 ay önce bilebilseydim böyle bir virüsün çıkacağını kesinlikle erteler hiç acele etmezdim. Hamile kalırsan her hastaneye gittiğinde paranoya olacaksın acaba virüs geçti mi bana diye... Ben hastaneye girdiğim an kendimi çok stresli ve kötü hissediyorum.
Arkadasım bir hafta önce salgının en cok oldugu sehirlerden birinde doğum yaptı.Çok sağlıklı kendimde bebegi de.Zaten aşırı rahat bi insan.bizler paronaya yaptikca kötüyü cagiriyoruz gibi geliyor.İyi düsünelim ve iyim olsun. Allah sağlıkla kucagona almayı nasip etsin bebeğini 🙏🏼

Arkadasım bir hafta önce salgının en cok oldugu sehirlerden birinde doğum yaptı.Çok sağlıklı kendimde bebegi de.Zaten aşırı rahat bi insan.bizler paronaya yaptikca kötüyü cagiriyoruz gibi geliyor.İyi düsünelim ve iyim olsun. Allah sağlıkla kucagona almayı nasip etsin bebeğini 🙏🏼
Allah bağışlasın canım benim, çok sevindim arkadaşın adına.. Ben Amerika’da yaşıyorum burada insanlar çok pis ve dikkatsiz o sebepten çok tedirginim. Allahım güzel günlere çıkarsın hepimizi inşallah❤️🙏🏻

Back
X