Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba doğum kontrol kapı kullanıyorum fakat reglimi bir kaç gün uzatmak adına hapı 21 gün yerine 27 gün kullandım 7 gün ara verdim şuan aranın 5. Günündeyim hala regl olmadım bu durumu yaşayan var mı ?
Bende cerazette hapı kullanıyodum 1 hafta ara verilecek diye biliyodum verilemeyecekmiş 4 gün kullanmadım sonra öğrendim hamile kalmış olabilir miyim acaba yardımcı olur musunuz
Bende cerazette hapı kullanıyodum 1 hafta ara verilecek diye biliyodum verilemeyecekmiş 4 gün kullanmadım sonra öğrendim hamile kalmış olabilir miyim acaba yardımcı olur musunuz
Eğer adetleriniz normalde 28 30 günde ve sonunda kullanmadiysaniz yumurtlama ihtimali çok düşük olur biraz zor ama bu tanıdığım gripken antibiyotik kullandı diye doğum kontrol hapının etkisini kaybetmiş hamile kalmış herşey olabilir
Eğer adetleriniz normalde 28 30 günde ve sonunda kullanmadiysaniz yumurtlama ihtimali çok düşük olur biraz zor ama bu tanıdığım gripken antibiyotik kullandı diye doğum kontrol hapının etkisini kaybetmiş hamile kalmış
Eğer adetleriniz normalde 28 30 günde ve sonunda kullanmadiysaniz yumurtlama ihtimali çok düşük olur biraz zor ama bu tanıdığım gripken antibiyotik kullandı diye doğum kontrol hapının etkisini kaybetmiş hamile kalmış herşey olabilir