• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı ve regl olmamak

susluu799

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba doğum kontrol kapı kullanıyorum fakat reglimi bir kaç gün uzatmak adına hapı 21 gün yerine 27 gün kullandım 7 gün ara verdim şuan aranın 5. Günündeyim hala regl olmadım bu durumu yaşayan var mı ?

yanı dogum kontrol hapı bir hormon takviyesi sonuçta kafanıza göre ben regl uzatayım diyip kullanırsanız regliniz sekmeye uğraması normal

Bna nolur cevap ver bnde bu ay fazla içtim çok kafama takılıyor hala adet olmadım ne yaptın sen

Bende cerazette hapı kullanıyodum 1 hafta ara verilecek diye biliyodum verilemeyecekmiş 4 gün kullanmadım sonra öğrendim hamile kalmış olabilir miyim acaba yardımcı olur musunuz

Bende Diane 35 kullanıyorum 10 gündür lekelenmem var bu durumu yaşayan var mi

Bende cerazette hapı kullanıyodum 1 hafta ara verilecek diye biliyodum verilemeyecekmiş 4 gün kullanmadım sonra öğrendim hamile kalmış olabilir miyim acaba yardımcı olur musunuz
Eğer adetleriniz normalde 28 30 günde ve sonunda kullanmadiysaniz yumurtlama ihtimali çok düşük olur biraz zor ama bu tanıdığım gripken antibiyotik kullandı diye doğum kontrol hapının etkisini kaybetmiş hamile kalmış herşey olabilir

Eğer adetleriniz normalde 28 30 günde ve sonunda kullanmadiysaniz yumurtlama ihtimali çok düşük olur biraz zor ama bu tanıdığım gripken antibiyotik kullandı diye doğum kontrol hapının etkisini kaybetmiş hamile kalmış

Eğer adetleriniz normalde 28 30 günde ve sonunda kullanmadiysaniz yumurtlama ihtimali çok düşük olur biraz zor ama bu tanıdığım gripken antibiyotik kullandı diye doğum kontrol hapının etkisini kaybetmiş hamile kalmış herşey olabilir
Geçen ay 40 gün sonra adet olmuştum şimdi 42 gün oldu bu ay sadece leke geldi adetim hala olmadı testte negatif çıktı

Back
X