Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merak ettigim bi konu var henüz 1 aylık evliyim ve dogum kontrol hapına başladım cevredeki tanıdıklarım dogum kontrol hapının zayıflattığını söledi doğrumu bu ?
arkadaşlar merak ettigim bi konu var henüz 1 aylık evliyim ve dogum kontrol hapına başladım cevredeki tanıdıklarım dogum kontrol hapının zayıflattığını söledi doğrumu bu ?
selam hemen kendi aranızda şehir efsanelerine başlamışsınız:)) polikistik over nedeniyle daha kolay kilo alınır yani ilaçlardan değil sizin olası şeker ve yumurtlama probleminizden kaynaklı kilo problemi olabilir. siz derken sizin sorduğunuz soruya cevap yazan diğer dostumuzdan bahsediyorum. ortak bir cevap olsun diye. doğum kontrol hapları vücüttaki sıvı dengesinde yerleşiminde değişiklikler yaratarak ödem yapabilir, ama bu kilo değildir eğer iştah kontrolunuzu düzgün yapabilirseniz ilaçlara iki aya kadar vücudunuz adapte olur ve sıkıntılarınız gecer. zayıflatma etkisi ise yoktur. sevgiler hepinize