- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Eğer uzun süre kullandıysan bıraksan bile en az 3 ay hamile kalamazsın ben bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım kişiden kişiye değişiyor. Mide bulantısı hapta olabilir. Bazı Doğum kontrol hapları bulantınyapar bendede oluyor. Hapa 1 hafta ara verdikten 4 gün sonra regl oluyorum 5 günde oluyor regl geciktiyse ve diğer kutuya başlama zamanın geldiyse bir test yaptırarkadaslar benim ara ara midem çok bulanıyor haplarımı düzenli içiyorum
Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalan var mı belirtileri nedir ?
Eğer hamile kalmışsam adet olur muyum ?
Lütfen cevap verin
Eğer uzun süre kullandıysan bıraksan bile en az 3 ay hamile kalamazsın ben bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım kişiden kişiye değişiyor. Mide bulantısı hapta olabilir. Bazı Doğum kontrol hapları bulantınyapar bendede oluyor. Hapa 1 hafta ara verdikten 4 gün sonra regl oluyorum 5 günde oluyor regl geciktiyse ve diğer kutuya başlama zamanın geldiyse bir test yaptır
Test için biraz erken çıkmaz diye yapmadım daha hapın yarısındayım geçen ay adetim üç gün sürdü kesildi o yüzden de biraz kafam karışıkDoğum kontrol hapları mide bulantısı yapabiliyor. Ayrıca annem doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış. Emin olmak için test yapabilirsiniz.
Hapın yarısındaysanız belirti olmaz zaten. Bence boş yere endişelenmeyin gecikme olursa düşünürsünüz.Test için biraz erken çıkmaz diye yapmadım daha hapın yarısındayım geçen ay adetim üç gün sürdü kesildi o yüzden de biraz kafam karışık
Mide bulantısı hemen başlamaz canım ben 8 haftalık hamileydim mide bulantısı yeni başlamıştı. Şuan bi belirtisi olmaz. İlk belirti adet gecikmesidir. Mide bulantısı kandaki beta hcg seviyesi arttıkça daha çok şiddetlenir yani şimdi çok erkenDaha hapın yarısındayım daha önceleri mide bulantısı yapmıyordu. Eğer hamile kalsam adet olmam dimi
Aynen valla sürekli tetikteyim yahap kullanarak hamile kalmak benm de en büyük korkum
zararsız ziyansız bir korunma yöntemi yok mudur yahu
Belirtileri nelerdi acayyy bızım gelin d.kontol hapıyla hamıle kaldı çok şükür biz çok sevindik ,
2,bebegımız geliyor inşallah ,
adette bi problem oluyor mu onu merak ediyorum yani hamile kalınca kesiliyor ya normalde hap kullanırken de kesiliyor muMide bulantısı hemen başlamaz canım ben 8 haftalık hamileydim mide bulantısı yeni başlamıştı. Şuan bi belirtisi olmaz. İlk belirti adet gecikmesidir. Mide bulantısı kandaki beta hcg seviyesi arttıkça daha çok şiddetlenir yani şimdi çok erken
Belirtiler nelerdi nasıl anladıayyy bızım gelin d.kontol hapıyla hamıle kaldı çok şükür biz çok sevindik ,
2,bebegımız geliyor inşallah ,
Benim hapımı doktor verirken unutursan sabah içebilirsin dedi sadece 24 saat içmediğin olursa 20 gün korunacaksın dediDogum kontrol hapi en cok guvenilir yontemlerden biri!!! Ama hapi ictigin dakika bile onemli! Eee bi gun aksam bi gun sanah icip hapla hamile kaldim diyende var. Hapin sucu yok burda.
Oda kaydı kaymadı mevzusu var ne bileyim yadoğum kontrol hapıyla hamile kalmak çokçok düşük ihtimal ama çok da zararlı, bazı şeyleri önlemek için spiral bence en iyisi, psikolojinizi de etkilemiyotr
21 günlük hapını bitirip beklemelisin 4yada 5 gün sürebilir. Regl olamazsan test yaptırBelirtileri nelerdi ac
adette bi problem oluyor mu onu merak ediyorum yani hamile kalınca kesiliyor ya normalde hap kullanırken de kesiliyor mu
Bilemem.. ben 1 ay kadar kullandim ama gem hifmin olmasindan gem kanama yapti bende hemde saatine uyamiyodum biraktimBenim hapımı doktor verirken unutursan sabah içebilirsin dedi sadece 24 saat içmediğin olursa 20 gün korunacaksın dedi
Belirtiler nelerdi nasıl anladı
o dertle hiç karşılaşmadım canım, titanyum taktır hiçbir sorun olmaz hiç merak etmeOda kaydı kaymadı mevzusu var ne bileyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?