Doğum kontrol hapı

Elif Fatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
12
2
1
25
Kızlar merhaba bu konuyu yine açmak zorunda hissediyorum kendimi. 1 ay önce adetimin ilk günü elleacnelle diye bir doğum kontrol hapına başladım ama hapımı yanıma almayı unuttuğum için 14 gün kullanabildim geriye kalan 7 günlük hapımı içemedim. Kutunun içinde 21 hap var 7 gün ara veriliyor. Ama ben toplamda 14 gün ara vermiş oldum. 7 günün ardından 2. Kutuma başladım 11 gündür düzenli kullanıyorum. Ama bu 2. Kutuma adetimin ilk günü başlamadım. Sizce yine de koruma sağlar mı?

Keşke 2.kutuyu sıfırdan başlar gibi başlasaydınız. Bu şekilde korumuş mudut bilmiyorum siz yine ekstra kontrol yöntemi uygulayın bence ilk kutu bitene kadar.

E peki 2. Kutu bittiğinde 3. Kutuma adetimin ilk günü mü başlamalıyım yoksa kaldığım yerden devam mı etmeliyim

E peki 2. Kutu bittiğinde 3. Kutuma adetimin ilk günü mü başlamalıyım yoksa kaldığım yerden devam mı etmeliyim
2. Kutu bittiğinde adetiniz düzene girer muhtemelen, girmezse siz normalde olduğu gibi 7 gün ara verip öyle başlayın. Hormonlarınız iyice ağlamasın :)

Back
X