Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel olarak hormonları etkilediğini biliyorum.Hanımlar selam.
Korunmak için hap hiç kullanmadım. Bu haplar kuruluk, isteksizlik sinirlilik yapıyor mu çok fazla? Yoksa tolere edilebilir mi
O da ara kanama çok yapıyormuş bir de çıkarması sonradan zormuş hatta regl bile kesiyormus sadece progesteron içerdiği içinGenel olarak hormonları etkilediğini biliyorum.
Deri altı implantı daha sağlıklı bence.
Kuzenim kadın doğum hemşiresi beraber çalıştığı doktorlar onu öneriyormuş.O da ara kanama çok yapıyormuş bir de çıkarması sonradan zormuş hatta regl bile kesiyormus sadece progesteron içerdiği için
Kuzenim kadın doğum hemşiresi beraber çalıştığı doktorlar onu öneriyormuş
Aşırı aşırı kuruluk ve isteksizlik yaptı bende.hatta isteksizlik ne kelime? Resmen aseksüel oldum.vajinam da çorak arazilere dönmüştü.en ufak bir kıpırtı yoktu.Hanımlar selam.
Korunmak için hap hiç kullanmadım. Bu haplar kuruluk, isteksizlik sinirlilik yapıyor mu çok fazla? Yoksa tolere edilebilir mi
Ne şanslısin kız maşallahüçünü de yapmadi bana, yillardir kullanirim
bende yapmadi ama tanıdığım cogu kişide de yapmadi. hatta sivilce problemi olanlara pozitif yönde etki etti.Ne şanslısin kız maşallahbende çok göğüs hassasiyeti yapmıştı 4. Aydayim hafifledi hatta 3. Ayda hafiflemisti böyle olunca acaba etkisimi azaldı diye endişe ediyorum
![]()
bende yapmadi ama tanıdığım cogu kişide de yapmadi. hatta sivilce problemi olanlara pozitif yönde etki etti.
bir de cogu insan zaten duzenli iliskisi baslayinca kullanmaya basliyor bu haplari, evlenince falan. hani kuruluk yapti diyorlar ama öncesine dair bir done yok genelde, önceden cinsel hayatlari aktif/ duzenli olmadigi icin. belki de haptan degil kisiden kaynaklanan bir durumdur.
sinirlilik konusuna gelince ülkecek birseye tahammülümüz kalmadi, eskisinden sinirliyiz. bunu hapa baglamaya gerek yok
göğüs hassasiyetim de hic olmadi. acikcasi yirmibesten önce herşeye hassasiyetim olurdu yok regl duygusalligi, yok PMS siniri, yok ay büyürken uyuyamamak, dolunayda uykusuz kalmak falan. Tonla antin kuntin şeyim vardi. sonra bir gecti pir gectiartik adet olduğumu bile anlamıyorum- sifir belirtiyle gecip gidiyor
antibiyotik cok almiyorum ama ben bekarim, nolur nolmaz diye ikinci bir yöntemim daha var :) o yüzden riskli bir dönemim olmadi.Sivilce konusunda cok haklısın benim yüzüm çok yağlıydi hem yağını azalttı hem sivilceler gitti tek tük minicik çıkıyor bir iki anca
kuruluk bende yaptı ya yapmayanlar şansı önceden öyle değildm kullandıktan sonra oldu ordan biliyom
ama regl olma durumu dersen çok güzel geçiyor regl günü gününe oluyom eskiden çok ağrım olurdu şimdi hiç olmuyor nerdeyse ama bu ay antibiyotik aldım idrar yolu enfeksiyonu için etkisini azalttimi bilmiyorum bu ay aşırı tedirginim
hiç antibiyotik ile aldığınız oldumu etkisinde bir sorun oldumu acaba bı doktora ilacı söyledim de yapmamıştır merak etme dedi yinede regl olana kadar ben rahat edemicem
![]()
Bu maddeler yok içinde bende sordum araştırdim doktorlarin yazılarına baktım belli basli antibiyotikler var sadece hatta kullananda varmis bı sorun bakalım bu ay nolcak kız sanki ben evliyimantibiyotik cok almiyorum ama ben bekarim, nolur nolmaz diye ikinci bir yöntemim daha var :) o yüzden riskli bir dönemim olmadi.
ama senin icin chatgptye sordum soyle dedi;
"içeriklerinde rifampisin ya da rifabutin gibi bir madde bulunan antibiyotikler, doğum kontrol hapının etkinliğini azaltma potansiyeline sahipken, diğer antibiyotikler genellikle bu etkiyi yapmaz"
sen de kullandığın ilacin icinde bu madde olup olmadigini sorabilirsin chatgptye.
ama bence bosuna endiselenme.