- Konu Sahibi ben_istanbul
-
ben düğünden önce gittim gerekli kontroller yapıldı dr yasmini önerdi ilk adetimde içtim hapın bitmesine yakındı galiba yani 1 ay olmadan düğünüm oldu önemli olan ilk adette düğünden önce içmen
yaa kızlar temmuzda düğünüm var ben ilk defa dün başladım malum adetin ilk günü başlanıyo ya.ama kafama takılan 2 şey var. birincisi ben doktora gittiğimde hiç tahlil kontrol falan yapmadı sadece sorular sordu. sigara içiyor musun hemorid var mı falan gibi ama tahlil yapmadı kafam karıştı bu bu kadar basit mi benim belki bilmediğim bi hastalığı var belki damar tıkanıklığı falan yapacak endişeleniyorum.ikincisi de 21 gün kullandım diyelim 7 gün ara verilecek ya ben hangi gün tekrar başlayacam yani şöle deyim mesela cumartesi günü son tableti aldım..1. günü pazardan itibaren mi sayacam yani... cumartesi günü 7. gün ben tekrar pazar mı başlayacam cumartesi mi? umarım anlatabildim
benim de 2 hafta sonra düğünüm var yaklaşık 10 gündür yasmin kullanıyorum dr önerdi,ama biraz göğüslerimde dolgunluk yaptı..şu şekilde yapacamışsın şekerim diyelim ilacın salı günü bitti,bi hafta sonrası salı değil de çarş başlayacakmışsın,dr un dediği de böyleydi,ben de adetimi ertelemek için sadece bu ay 1 haftalık arayı vermeyeceğim,düğüne denk geliyodu çünkü,balayından döndükten sonra 7 günlük arayı vererek devam edeceğim kullanıma,hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu arkadaşlar...?????????a.s.
çok teşekkür ederim cevabın için.benimde tam düğünme denk geliyo sanırım ama daha 2 aya yakın bi zaman var belki değişiklik gösterir bi kaç gün sarkabilir.eğerki tam denk gelirse balayına , bende hiç ara vermeden diğer kutuya başlanacağını duydum belki öle yaparım.ha bu arad sana da az kalmış mutluluklar dilerim. heyecan var mı heyacan?
yaa kızlar temmuzda düğünüm var ben ilk defa dün başladım malum adetin ilk günü başlanıyo ya.ama kafama takılan 2 şey var. birincisi ben doktora gittiğimde hiç tahlil kontrol falan yapmadı sadece sorular sordu. sigara içiyor musun hemorid var mı falan gibi ama tahlil yapmadı kafam karıştı bu bu kadar basit mi benim belki bilmediğim bi hastalığı var belki damar tıkanıklığı falan yapacak endişeleniyorum.ikincisi de 21 gün kullandım diyelim 7 gün ara verilecek ya ben hangi gün tekrar başlayacam yani şöle deyim mesela cumartesi günü son tableti aldım..1. günü pazardan itibaren mi sayacam yani... cumartesi günü 7. gün ben tekrar pazar mı başlayacam cumartesi mi? umarım anlatabildim
Evet sorma canımm yaa bi heyecan bastı ki valla teşekkür ederim sana da mutluluklar olsun inşallah...a.s.hormonlarımızla oynuyoruz ya umarım ilerde bi sorun çıkmaz gerçi dr kontrolündeyiz ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?