• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı :(

Kızlar nisanlımla birlikte olduk. yani birlikte olduk derken o anlamda değil. bakireyim. sadce alt tarafıma surtturdu. prezervatif kullanmadı bende doğum kontrol hapı kullanmıyorum. yanı tam anlamıyla bakre oldugum için ilişi olmadı. sadce sürttürdü. akan zevk suyundan hamıle kalınablr diye bişey duymuştm. Eve geldim doğum kontrol hapı ıcecektm fakat evde yoktu. yarın ıcsem hamıle kalmam demi akan zevk suyundan. 1 gun hap ıcılmemesnn gecıkmesınde sorun varmı. bide hanhi hapı alayım. affınıza sıgınıyorum kımseye soramadım sıze soruyorum lutfen yardım edın

zevk suyu veya meninin hamile bırakabilmesi için önce suyun senin içinde olması gerekiyor, dışardan ıslanmayla hamile kalmazsın. yıka geç, için rahat etmiyorsa ertesi gün hapı alabilirsin arkadaşların dediği gibi.

tamam inş bişe olmaz eretesi gün hapı deglde normal bi yasmın alsam 2 tane içsem olrmu

Canım arkadaşların dediği gibi, yasmin v.b doğum kontrol hapları sadece düzenli kullanıldığında etkisini gösterir.
Böyle anlarda bi fayda etmez.

Böyle kazayla olduğu zaman kullanılan ertesi gün hapları var, onlardan kullanman lazım.
72 saate kadar etkisini gösterdiğini duymuştum bende.
Ama ne kadar kısa sürede içersen etkisini daha iyi gösterir.

Bence hamile kalmazsın sadece anlattığın gibi olduysa.

ahhh beeee... ateş ile barut yanyana durmuyor evet ama sıkın azcık dişinizi :37: :37:bu şekilde hamile kalma ihtimalin neredeyse imkansız gibi... ama tabii tam olarak nasıl oldugunu bilemeyiz... sen gene de al hapını...

bundan sonra dikkatli ol ertesi gün hapının reçeteyle satılacağına dair şeyler konuşuluyordu bir kaç hafta önce

ilaç almak için doktora gitmek demek fişlenmek demek.

Doğum kontrol hapı evlenecek insanlarda bile 1-2 ay önceden başlanılır ki vücut hazırlansın. Hatta ikinci ayda mı ne tam koruma sağlıyordu.

Ayrıca nişanlıyım diyorsun bu tip şeyleri artık biliyor olman gerek. Kızlık zarı varken de hamile kalabilir, hatta o zar doğumunda bile bozulabilir.

Zevk suyunda da azda olsa sperm bulunur ama bu demek değildir ki hem az hem tam birleşme olmadı diye hamilelik imkansız olsun. Eğer dediğin gibi olsaydı vajinismuslu arkadaşlarımızın gebe kalmaması lazımdı.

Korkutmak istemiyorum ama annem en son hamile kaldığında doktor korunma yöntemine "binde bir olur oda sana denk gelmiş, ben bile şaşırdım" demişti. İmkansız diye bi'şey yok yani.

72 saat içinde ertesi gün hapı yut.

Son düzenleme:
bugun haberlerde okudum
gazzede tuplerini baglatan bi kadin be$iz çocuk dogurmu$
tupleri baglatmak kendini kISIRLA$TIRMAK GIBI BI$ey bilmiyorsan
o durumda be$iz oluyorsa senden ikiz bile olur
ertesi gun hapini ihmal etme :)

Size tavsiyem, evlenmeden önce mutlaka bu konuda bilgi almanız.

Nasıl hamile kalınır, doğum kontrolü nasıl yapılır, çeşitleri nedir, hangi ilaç ne içindir, doğum kontrol hapları nasıl etki gösterir, ertesi gün hapı nedir, vb... Öyle değil mi?

Ah şu karı-koca adayları... Evlendikten sonra uçkur çözmenin hevesine kapılmadan önce biraz olsun bilgi sahibi olmaya çalışsalar. :19:

Size tavsiyem, evlenmeden önce mutlaka bu konuda bilgi almanız.

Nasıl hamile kalınır, doğum kontrolü nasıl yapılır, çeşitleri nedir, hangi ilaç ne içindir, doğum kontrol hapları nasıl etki gösterir, ertesi gün hapı nedir, vb... Öyle değil mi?

Ah şu karı-koca adayları... Evlendikten sonra uçkur çözmenin hevesine kapılmadan önce biraz olsun bilgi sahibi olmaya çalışsalar. :19:

Kesinlikle! Bizim bi'doktor tanıdık "kızların çoğu kızlık zarları duruyo diye hamile kalmayacaklarını sanıyolar, o bölgeyi komple kapalı sanıyolar çok şaşırıyoruz anneleri de mi hiç anlatmıyo ya da elinin altında internet var hiç mi okumuyolar" demişti:44:

Kesinlikle! Bizim bi'doktor tanıdık "kızların çoğu kızlık zarları duruyo diye hamile kalmayacaklarını sanıyolar, o bölgeyi komple kapalı sanıyolar çok şaşırıyoruz anneleri de mi hiç anlatmıyo ya da elinin altında internet var hiç mi okumuyolar" demişti:44:

Yok onların derdi "acaba ilk gece nasıl olacak, hangi çamaşırımı giysem, acaba hergün yapar mıyız, acaba en iyi pozisyon hangisi vs. üzerine tek düşündükleri konu bunlar. Kendi organlarının yapısını bile bilmiyorlar. İşin eğlence kısmındalar.

ablam ewli ve 3 tane yeğenim var.. ertesi gün hapını da içti fayda etmedi..hamile kaldı yani..adet söktürücüde içti oda söktürmedi adetini..anlatacağın 4. yeğen geliyodu..bilgine canım

doğum kontrol hapını düzenli içmen gerek yoksa bir fayda sağlamaz size.. ilişkiden hemen sonra ertesi gün hapını kullanabilirsiniz ..arkadaşlar izah etmiş zaten..

ablam ewli ve 3 tane yeğenim var.. ertesi gün hapını da içti fayda etmedi..hamile kaldı yani..adet söktürücüde içti oda söktürmedi adetini..anlatacağın 4. yeğen geliyodu..bilgine canım

doğum kontrol hapını düzenli içmen gerek yoksa bir fayda sağlamaz size.. ilişkiden hemen sonra ertesi gün hapını kullanabilirsiniz ..arkadaşlar izah etmiş zaten..

bakireliğe bi zararı oolmaz dimi. sürtünme yoluyla girdim ilşkiye

Doğum kontrol hapı evlenecek insanlarda bile 1-2 ay önceden başlanılır ki vücut hazırlansın. Hatta ikinci ayda mı ne tam koruma sağlıyordu.

Ayrıca nişanlıyım diyorsun bu tip şeyleri artık biliyor olman gerek. Kızlık zarı varken de hamile kalabilir, hatta o zar doğumunda bile bozulabilir.

Zevk suyunda da azda olsa sperm bulunur ama bu demek değildir ki hem az hem tam birleşme olmadı diye hamilelik imkansız olsun. Eğer dediğin gibi olsaydı vajinismuslu arkadaşlarımızın gebe kalmaması lazımdı.

Korkutmak istemiyorum ama annem en son hamile kaldığında doktor korunma yöntemine "binde bir olur oda sana denk gelmiş, ben bile şaşırdım" demişti. İmkansız diye bi'şey yok yani.

72 saat içinde ertesi gün hapı yut.

doğum kontrol hapı 2 ayda değil bir adet dönemi sonrası yani yaklaşık bir hafta sonra koruma sağlar.

Bukadar bilgisiz olmana cok sasirdim , dogum kontrol hapindan istersen simdi 1 kutu ic hic bir faydasi olmaz, duzenli 1 yada 2 ay kullandiktan sonra etkisini gostermeye baslar. Suan sadece ertesi gun hapi alabilirsin. Herkes ayni seyi soylemis fakat hala israrla 2tane dogum kontrol hapi icsem olur mu falan diye sordugun icin tekrar aciklamak istedim. OLMAZ yani ??
Ve bakirelik sadece o zarin bozulmasi sonucu kaybedilmiyor, anlamissindir umarim

bu arkadaş sanırım çakma bir üye bayan olamaz. olupta bu kadar bilgisiz olması çok zor
bu işi yaparken sonuçlarının ne olacağını ta ortaokulçağlarında öğrenmesi gerekiyordu bilgi yoksunu kalmış galiba

doğum kontrol hapı 2 ayda değil bir adet dönemi sonrası yani yaklaşık bir hafta sonra koruma sağlar.

Arkadaşım kadın doğum asistanı, annemin doktoruna da beraber gideriz ikisi de evlenmeden 1-2 ay önce başlayın 2.ay ki kullanımdan sonra vücut hapa alışıp tam koruma sağlıyo demişti bilemiyorum:31: Kısa süreli kullanımda risk var yani.

Arkadaşım niye ısrarla doğum kontrol hapı diyorsun ki
Olmaz dedik ağız birliğiyle bir işe yaramaz :21:
Umarım olmamıştır bir şey hiç olmadı gider bir test yaptırır, öğrenirsin, rahatlarsın

Back
X