dogum kontrol hapi

fato00045

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
122
31
34
Kizlar dogum kontrol hapini birakinca nekadar surede hamile kaldiniz bu durumu yasayan varmi lutfen paylasirmisinz bir tane uzum gebeligi bir tanede dusuk yaadim simdi hapi biraktim cok istiyorim evlat sahib olmak

Kizlar dogum kontrol hapini birakinca nekadar surede hamile kaldiniz bu durumu yasayan varmi lutfen paylasirmisinz bir tane uzum gebeligi bir tanede dusuk yaadim simdi hapi biraktim cok istiyorim evlat sahib olmak
ben bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım. Allah gönlünüze göre versin inşallah =)

Merhabaa bn iki sene kullandim hapi 3 ay sonra biraktim hapin iyi olmasi cok onemli bunyene gore sadece zamana birak ve yumurtlama gunune dikkat et derim herseyin hayirlisi

Şubat ayında bıraktım hapı, nisan ayında da hamile kaldım. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum, olmaz die korkuyordum ama hızlı bir şekilde oldu çok şükür

Bıraktığım ay hamile kaldım. Olmaz diye bir ay ara vermiştim aslında ama kısmet iste...

canım ben 3. ayı hamile kaldım ama ovulasyon testi kullandım hiç uğraşmadım.bu bünyesel bi şey.sonuçta hap kullanmayı unutunca bile hamile kalma ihtimalin vardır.kafaya takma yeter...

Allah gönlüne göre versin arkadaşım. İnşallah tez zamanda senin de sağlıklı hayırlı tatlı mı tatlı bi bebeciğin olur. .)

Kızlar ben 6 yıldır diane 35 kullanıyorum düzenli olarak regl oluyorum 10 gün önce regli bitimimden 2 gün sonra erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ben daha sonrasında hemen tuvalete falan girdim ama bi sorun yaşar mıyım ?

X