- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Niye kioff kızlar ne zor durumdayız baksanıza. işin en çok zevkli yanını alan erkek derdini çeken biziz
Kadınlar erkeklerden daha güçlü orgazm yaşıyolar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kioff kızlar ne zor durumdayız baksanıza. işin en çok zevkli yanını alan erkek derdini çeken biziz
işte bunu doktor söylediği için bana tedirgin oldum. yoldan geçen adam dese bu kadar dert etmezdim. okumuş etmiş adam diye düşündüm
kesın türkıyedede vardır sen doktoruna soraa benim ailem hamburg ta yaşıyor.bi sordurtayım bari.varsa getirsinler bana da.fiki verdiğin için sağol canım..![]()
hapla korunabilir miyim?dediğimde emzirdiğin sürece olmaz demişti.türkiyede olsa söylerdi ama ben internetten araştırayım.kesın türkıyedede vardır sen doktoruna sor
şimdi internette bsktım 4. aydan sonra hap kullanılabilir diyor.ben dr uma danışıcam çok teşekkür ederim sana da canımkesın türkıyedede vardır sen doktoruna sor
Bes yil araliksiz kullandim ve doktor vucudumun bagimli oldugunu soyledi .yakinimda ayni sekilde hap kullandi yillarca hapi birakinca ,bi hamilelik gecirdi 6 haftalik bebegin gelisimi bozuktu ve dusuk yapti. hapin koruma gucu yuksek guvenilir ama bizde birakinca sorun oldu.tabi sizin yasiniz genc size bi zararinin olcagini dusunmuyorum.biz herikimizde 37 ve 42 yasimizda oldugumuz icin buyuk etkisi oldu.dilerim sizin icin hayirlisi olsun .ben on yil hicbisey kullanmadanda korundum bu sekil korunma yontemide var.
spiral düşünmüyor musunşimdi internette bsktım 4. aydan sonra hap kullanılabilir diyor.ben dr uma danışıcam çok teşekkür ederim sana da canım
yok canım ya ablam taktırdı aşırı kanaması oldu korkuyorum yok yere uğraşmaktan.bi de spiralin takılması falan düşününce bile bi tuhaf oluyo içimspiral düşünmüyor musun
araştırmaların sonucunu paylaştığın için çok teşekkürler canm. çok bilgilendirici olduAvustralyada 18- 19 seneden beri alternatif tıp uzmanı olarak çalışıyorum. Çoğu doğum hapı içen hanım hemen hamile kalamıyor, hapı bırakanın 6 ay sonra normal ay haline dönemiyenenide çok gördüm. Çünkü vücudun ve bünyenin kendi dengesini bulmasına zaman gerek. Bizim buralarda ilk hamilelikte %25 çocuk düşürme ihtimali var. Bunu evvelinden bilen, bu olay başından geçerse olduğundan daha fazla gerekli üzülmüyor (inşallah türkcem gittikçe iyileşir kusura bakmayın) Ve belki bilmek istersiniz;
Araştırmalara göre
kontraseptif hap kullanımı besin fizyolojik seviyelerini azalttığı gösterilmiştir riboflavin B2 , piridoksin B6, folasin B9, B12 vitamini , askorbik asit ve çinko -
dört başkalarının düzeylerini artırır, C vitamini , demir, bakır ve A vitamini -
not askorbik asit ve vitamin C ayni şey degildir.
sağlıklı Ay halinde çinko ve bakır arasındaki oran çok önemli.
Dogum kontrol hapı İyı bağırsak bakterilerinin sayılarını düşürüyor ve bunlar gebelikte ve sağlıkta çok çok önemli. bunların dengesi bozuksa ilk 3 ay içinde bebek düşürmenin ihtimali artıyor. Bunlar vücutta bazı b vitminlerini yaratıyor, bağışık sitemini ve vücuttaki bazı hormonları dengeliyor. sindirime lazım, kabızlığa isale, gıda hassasiyetlerinde faydalı, iyi bakteriler düşünce kötü organizmalar yerlerini alabiliyor ve vücudunuzun bio kimyasını değiştirebiliyor. Yogurt yiyiyorum diye geçmeyin her yoğurtta bu iyi bakteriler ya bulunmuyor yada yeterli kadar yok. Yoğurtlar eski yoğurt değil.
Size belki bir araştırma yolu göstermişimdir, kendi araştırmanızı yapın, besin ve gıdayla uğraşan bir doktor, uzmanla görüşün, bazı konularda yanlış olabilirim doğru dürüst türkce konuşamıyorum bazı şeylerin türkçesini ifade etmekte çok bocaladığımdan size yanlış şey söylemiş olabilirim.