doğum kontrol hapı

işte bunu doktor söylediği için bana tedirgin oldum. yoldan geçen adam dese bu kadar dert etmezdim. okumuş etmiş adam diye düşündüm

Artik Türkiyede doktorlarada güven kalmadiki. Para icin sezeryan yapan var. Hatta burda konu acilmisti, doktor diyor ki bebegi aldir, kalbi felanmi atmiyormus artik. Kadin baska doktora gitti ve hicbir sorun yokmus. Yani harbiden doktor var, doktor var artik.

Keşke dogum kontrol hapıyla korunmasanız
Biri kalır digeri kalır

Sizin kalacagınız garanti değil.
Hiç bir sorununuz olmasa bile.

Ben 2 ve ya 3 ay hap kullandım bıraktım hapı bıraktıktan sonra 3.adetim oldu ama hala bi bebek yok etkisi hemen geçmiyor çoğunun sen bebek istediğin zaman bi 4 5 ay öncesinde hapı bırak ve başka şekilde korun 3. Aydan sonra korunmayı bırak ki bebeğin haptan sonra hemen olmasın sağlık açısından bebek için hapı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmak iyi.

Bes yil araliksiz kullandim ve doktor vucudumun bagimli oldugunu soyledi .yakinimda ayni sekilde hap kullandi yillarca hapi birakinca ,bi hamilelik gecirdi 6 haftalik bebegin gelisimi bozuktu ve dusuk yapti. hapin koruma gucu yuksek guvenilir ama bizde birakinca sorun oldu.tabi sizin yasiniz genc size bi zararinin olcagini dusunmuyorum.biz herikimizde 37 ve 42 yasimizda oldugumuz icin buyuk etkisi oldu.dilerim sizin icin hayirlisi olsun .ben on yil hicbisey kullanmadanda korundum bu sekil korunma yontemide var.

Avustralyada 18- 19 seneden beri alternatif tıp uzmanı olarak çalışıyorum. Çoğu doğum hapı içen hanım hemen hamile kalamıyor, hapı bırakanın 6 ay sonra normal ay haline dönemiyenenide çok gördüm. Çünkü vücudun ve bünyenin kendi dengesini bulmasına zaman gerek. Bizim buralarda ilk hamilelikte %25 çocuk düşürme ihtimali var. Bunu evvelinden bilen, bu olay başından geçerse olduğundan daha fazla gerekli üzülmüyor (inşallah türkcem gittikçe iyileşir kusura bakmayın) Ve belki bilmek istersiniz;
Araştırmalara göre
kontraseptif hap kullanımı besin fizyolojik seviyelerini azalttığı gösterilmiştir riboflavin B2 , piridoksin B6, folasin B9, B12 vitamini , askorbik asit ve çinko -
dört başkalarının düzeylerini artırır, C vitamini , demir, bakır ve A vitamini -

not askorbik asit ve vitamin C ayni şey degildir.
sağlıklı Ay halinde çinko ve bakır arasındaki oran çok önemli.

Dogum kontrol hapı İyı bağırsak bakterilerinin sayılarını düşürüyor ve bunlar gebelikte ve sağlıkta çok çok önemli. bunların dengesi bozuksa ilk 3 ay içinde bebek düşürmenin ihtimali artıyor. Bunlar vücutta bazı b vitminlerini yaratıyor, bağışık sitemini ve vücuttaki bazı hormonları dengeliyor. sindirime lazım, kabızlığa isale, gıda hassasiyetlerinde faydalı, iyi bakteriler düşünce kötü organizmalar yerlerini alabiliyor ve vücudunuzun bio kimyasını değiştirebiliyor. Yogurt yiyiyorum diye geçmeyin her yoğurtta bu iyi bakteriler ya bulunmuyor yada yeterli kadar yok. Yoğurtlar eski yoğurt değil.

Size belki bir araştırma yolu göstermişimdir, kendi araştırmanızı yapın, besin ve gıdayla uğraşan bir doktor, uzmanla görüşün, bazı konularda yanlış olabilirim doğru dürüst türkce konuşamıyorum bazı şeylerin türkçesini ifade etmekte çok bocaladığımdan size yanlış şey söylemiş olabilirim.

8ay kullanip birakmistim bir dönem ben
Reglim oyle azalmisti ki hic olmuyodum nerdeyse
Olsamda 2gün
Benim hormonlarimi bozdu kesinlikle
Ben bir daha kullanmadim kullanmamda

Avustralyada 18- 19 seneden beri alternatif tıp uzmanı olarak çalışıyorum. Çoğu doğum hapı içen hanım hemen hamile kalamıyor, hapı bırakanın 6 ay sonra normal ay haline dönemiyenenide çok gördüm. Çünkü vücudun ve bünyenin kendi dengesini bulmasına zaman gerek. Bizim buralarda ilk hamilelikte %25 çocuk düşürme ihtimali var. Bunu evvelinden bilen, bu olay başından geçerse olduğundan daha fazla gerekli üzülmüyor (inşallah türkcem gittikçe iyileşir kusura bakmayın) Ve belki bilmek istersiniz;
Araştırmalara göre
kontraseptif hap kullanımı besin fizyolojik seviyelerini azalttığı gösterilmiştir riboflavin B2 , piridoksin B6, folasin B9, B12 vitamini , askorbik asit ve çinko -
dört başkalarının düzeylerini artırır, C vitamini , demir, bakır ve A vitamini -

not askorbik asit ve vitamin C ayni şey degildir.
sağlıklı Ay halinde çinko ve bakır arasındaki oran çok önemli.

Dogum kontrol hapı İyı bağırsak bakterilerinin sayılarını düşürüyor ve bunlar gebelikte ve sağlıkta çok çok önemli. bunların dengesi bozuksa ilk 3 ay içinde bebek düşürmenin ihtimali artıyor. Bunlar vücutta bazı b vitminlerini yaratıyor, bağışık sitemini ve vücuttaki bazı hormonları dengeliyor. sindirime lazım, kabızlığa isale, gıda hassasiyetlerinde faydalı, iyi bakteriler düşünce kötü organizmalar yerlerini alabiliyor ve vücudunuzun bio kimyasını değiştirebiliyor. Yogurt yiyiyorum diye geçmeyin her yoğurtta bu iyi bakteriler ya bulunmuyor yada yeterli kadar yok. Yoğurtlar eski yoğurt değil.

Size belki bir araştırma yolu göstermişimdir, kendi araştırmanızı yapın, besin ve gıdayla uğraşan bir doktor, uzmanla görüşün, bazı konularda yanlış olabilirim doğru dürüst türkce konuşamıyorum bazı şeylerin türkçesini ifade etmekte çok bocaladığımdan size yanlış şey söylemiş olabilirim.
araştırmaların sonucunu paylaştığın için çok teşekkürler canm. çok bilgilendirici oldu

Back
X