- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ne alakası var acaba araş görevlisiyim diye tüm kurallara uygun yaşamam mı gerekiyorVe bir öğretim görevlisinin sorduğu soruya bakın..
Ne alakası var acaba araş görevlisiyim diye tüm kurallara uygun yaşamam mı gerekiyor
Tahlil istemeden neye göre verdi pekiben kadın doğumcuma sormuştum ama tahlil vs istemeden verdi.
sadece koruma amaçlı değil de kist sebebi ile giden bir arkadaşımın durumu ise farklıydı.
siz sadece korunma amaçlı düşünüyorsanız aile hekimize veya aile hekimliğindeki hemşirelere (genelde ebe oluyor en az bir tane) danışabilirsiniz.
Anladım iki kez gidicem yaniÖnce doktora git hormon testi yaptır. Sonuçta ağrı kesici almayacaksın. Hormon tahlili öyle uzun uzadıya bir işlem değil sonuçta, sabah gidersin en gec öğleden sonra sonucu alır doktora gösterirsn o da sana hapı yazar. Ağrı kesici alırken bile doktora danışılması gerekirken hormon ilaçlarının böyle rahat bi şekilde kullanılması bana sacma geliyor .
Korunma amaçlıNe icin kullanacaksin tedavi amacla mi yoksa korunma amacla mi tedavi amcli ise elbette hastaneye gitmen gerekir cunku dr farkli bi hap onerebilir ama korunma amacli ise eczaneye direk gidip alabilirsin
Yok kullanmıyorum sigarabunlar sonuçta hormon ilacıdır. hele sigara kullanıyorsanız kesinlikle doktor kontrolü olmadan kullanmamalısınız kalp krizini tetikler. ben pko sebebi ile 6 sene kullandım ordan biliorm. önce doktorunla görüşmelisin.
Tahlil istemeden yazan doktorlarda varmış işteBu bir kural degil elif hanım. Sadece bilimsel bir camianin içinde olup nasıl bu kadar bilinçsizce bir konu acabildiniz ona şaşırdım.
Ve hala şaşkınlıgım sürüyor.
Tahlil istemeden neye göre verdi peki
Tahlil istemeden yazan doktorlara neden bakıyorsun ki ? En nihayetinde hormon hapı. Ben evlendigimin ilk haftası korunmak için iğne istedim aile hekimi bana vermedi mesela. (Bazı sebepten dolayı) bende farklı şekilde korundm. Demem o ki git test yaptırTahlil istemeden yazan doktorlarda varmış işte
Anladım ben de yan etkisi en az olanı istiyotum ama koruma derecesi nasıl olur bilememben doğum kontrol yöntemlerini araştırmış ve hap ile korunmaya karar vermiştim zaten. Ona da en az yan etkilisi hangisidir diye sormuştum. Bana bir kaç kişisel soru sorup şunu kullan dedi.
Evet gidicem mecburenTahlil istemeden yazan doktorlara neden bakıyorsun ki ? En nihayetinde hormon hapı. Ben evlendigimin ilk haftası korunmak için iğne istedim aile hekimi bana vermedi mesela. (Bazı sebepten dolayı) bende farklı şekilde korundm. Demem o ki git test yaptır
Tahlil istemeden yazan doktorlarda varmış işte
Kendini seviyorsan gitmelisinEvet gidicem mecburen
Evet belki deOrgan mafyası olan doktorlar da var :)
Açıkçası zaten konu tahlil usteyip istememe degil ki. Sizin yasam sartlarınıza, hassasiyetinize, kullandığınız ilaclara ve birtakım özel sebeplerinize göre verir ilacı doktor. Yahut kullanmanızı uygun da görmeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?