• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol hapimi uc gun icmedim :(

latika_27

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
866
176
333
Merhaba kizlar durum biraz acil oldugu icin buraya konu actim. Iki haftadir duzenli dogum kontrol hapi kullaniyordum dugunume 1 ay var cumartesi dugun alisverisi icin sehir disina ciktik unutmusum almayi pazar da eczaneler kapali diye alamadim pztsi adet oldum aslinda gunum degildi. Simdi de cok yogun olmamakla beraber kanamam devam ediyor takvimim baya karisti en onemlisi ne yapmaliyim onu bilmiyorum kafam baya karisik yeniden basliyomus gibi adetimin besimci gunu mu baslasam cunku oyle yapmistim ilkinde :18:

Ben ilk kullanmaya başladığımda adetin ilk günü başlamıştım. Dr'um öyle demişti. Sonrasında da her ay adet bittince başladım. Bende tam 7. gün oluyor bu. Beşinci gün başlandığını hiç duymadım. Doktorla görüştün mü bilmiyorum ama görüşmeden başlamamışsındır umarm.

Pek anlamam bir bilene sor sen yinede ama ben olsam adet bittiği gün devam ederdim hapa..

Ben ilk kullanmaya başladığımda adetin ilk günü başlamıştım. Dr'um öyle demişti. Sonrasında da her ay adet bittince başladım. Bende tam 7. gün oluyor bu. Beşinci gün başlandığını hiç duymadım. Doktorla görüştün mü bilmiyorum ama görüşmeden başlamamışsındır umarm.

Pek anlamam bir bilene sor sen yinede ama ben olsam adet bittiği gün devam ederdim hapa..

Benim hapta hic ara verilmiyo cnm yazz 24. Adetini kaydirma durumuna gore 5.gune kadar baslayabilirsin demisti doktor. Adetliyken de beyaz haplar digerlerine gore farkli onu iciyosun normal adet gibi yogun olmadigimdan cok kararsiz kaldim :-(

Back
X