doğum kontrol hapından sonra adet gecikmesii(kızlar ne olur cevap verinnn!!!)

aytent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
16
0
36
Bursa
slm kızlar ben regiynon dk hapı 9 ay kullandım.. geçen ay bıraktımm.. bu ay regilim 6 gün gecikti. ve hala regil olmadımm..sizce hamile olabilir miyimmm???
çok istiyiyorummm (( böyle hamile kalan veya adeti geciken var mı????:18::18::18:

benimde bıraktıgım zamanlarda 6 gün gecikmem olmuştu böyle şeyler olabiliyor.ben hapı bıraktıktan sonrada 3 ay eşim korunmustu rahim kendini toparlasın diye sen sanırım direk çalısmalara başladın :) hayırlıısı olsun hakkında şüphen warsa test yapabilirsin olabilirde!!!!

ben hapı bıraktığım ay 3 gün gecikmeli regl oldum. ertesi ay regl olmadım. bir sonraki ay yani bu ay oldum.. böle gecikmeler yapabilio hap.. tabi stresinde etkisi var.. gebelik testi yaptınmı

peki ne zaman hamile kaldın ???

söyledigim gibi canım hapı bıraktım 3 ayda eşim korundu rahim toparlasın kendini die bıraktıgım ay hamile kaldım ama nasip olmadı mol gebelik çıktı şimdide 1 yıl hamile kalmamam gerekiyor şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım hakkında hayırlısı olsun seninde....

inşallah yaa bende pişmanımm ;

aslında uzun vadeli cocuk düşünmeyenler için cok faydalı...ben mesela 6 ay kullandım keske kullanmasaydım diyorum şimdi süre iyice uzadı tekrardan hap içiyorum 1 yılda eklendi hayallerim yarım kaldı.içmek istemiyorum ama mecburum ters birşeyle karsılamaktan korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…