doğum kontrol hapından sonra adet gecikmesii(kızlar ne olur cevap verinnn!!!)

aytent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
16
0
36
Bursa
slm kızlar ben regiynon dk hapı 9 ay kullandım.. geçen ay bıraktımm.. bu ay regilim 6 gün gecikti. ve hala regil olmadımm..sizce hamile olabilir miyimmm???
çok istiyiyorummm :((( böyle hamile kalan veya adeti geciken var mı????:18::18::18:

benimde bıraktıgım zamanlarda 6 gün gecikmem olmuştu böyle şeyler olabiliyor.ben hapı bıraktıktan sonrada 3 ay eşim korunmustu rahim kendini toparlasın diye sen sanırım direk çalısmalara başladın :) hayırlıısı olsun hakkında şüphen warsa test yapabilirsin olabilirde!!!!

ben hapı bıraktığım ay 3 gün gecikmeli regl oldum. ertesi ay regl olmadım. bir sonraki ay yani bu ay oldum.. böle gecikmeler yapabilio hap.. tabi stresinde etkisi var.. gebelik testi yaptınmı

benimde bıraktıgım zamanlarda 6 gün gecikmem olmuştu böyle şeyler olabiliyor.ben hapı bıraktıktan sonrada 3 ay eşim korunmustu rahim kendini toparlasın diye sen sanırım direk çalısmalara başladın :) hayırlıısı olsun hakkında şüphen warsa test yapabilirsin olabilirde!!!!

peki ne zaman hamile kaldın ???

söyledigim gibi canım hapı bıraktım 3 ayda eşim korundu rahim toparlasın kendini die bıraktıgım ay hamile kaldım ama nasip olmadı mol gebelik çıktı şimdide 1 yıl hamile kalmamam gerekiyor şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım :50: hakkında hayırlısı olsun seninde....

inşallah yaa bende pişmanımm ;:(

aslında uzun vadeli cocuk düşünmeyenler için cok faydalı...ben mesela 6 ay kullandım keske kullanmasaydım diyorum şimdi süre iyice uzadı tekrardan hap içiyorum 1 yılda eklendi hayallerim yarım kaldı.içmek istemiyorum ama mecburum ters birşeyle karsılamaktan korkuyorum..

Back
X