- Emoji Skoru
- 1.516
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi anneyimbenanne
-
hapı bırak dr git kontrollerini yaptır sonra akışına bırak ,
bugunki imkanlarım ilk evlendiğim yıllarda olsaydı , arka arkaya 3 tane dogururdum ,
Kızım şu an 30 aylık biz de eşimle karar verdik ikinciyi istiyoruz artık. Aslında daha erken istiyordum ama başka bir konudan ötürü bu kadar bekledim. Pcos sahibiyim ben deİlki sürpriz oldu bizim de aslında. İsteyerek yaptık tabi ama ben olacaüından ümitli değildim pcostan dolayı. Şimdi ikinci için gelecek ay çalışmalara başlayacağım. Genel kontrol için gittim doktora pcosları gördü, çok zor olur bebeğiniz dedi ama ilki kendiliğinden olduysa bir süre deneyin dedi. Bizde durumlar bu. Emzirme konusuna gelince benim kızım 30 aylık ama hala emiyor Hamile kalsam da bıraktıracak gibi değilim şimddilik ama zaman ne gösterir bilemem.
bende ideal yaş arasını 3 ile 5 yaş arası olarak düşündüm hep kızım şuanda 4 yaşında bende aslında zamanı diyorum ama şimdide korkar oldum rahatladımda biraz tekrar eskiye dönmek düşündürüyor acaba yetebilirmiyim diye.. aslında en doğrusu peş peşe yapmak yaa bence şuan istiyosanız hiç geciktirmeyin beraber büyürler çıkar aradan :)
Aslında bu gittiğim doktordan ben de memnunum ama olasılık düşük ona bir şey diyemem cidden pcoslular zor hamile kalıyor. Bizim şansımız yaver gitmiş çok da iyi olmuş. Ben yine şansım yaver gidebilir diye bakıyorum olaya.Benim doğumu takip ettiğim doktorumdan çok memnunum ben. Hiç olumsuz can sıkıcı konuşmadı benimle. Hatta hamile kalmadan önceki ay başkasına gitmiştim, sen bu hormonlarla tedavisiz hamile kalamazsın, myomların da var demişti. Sonraki adetimden sonra hamileydimmyomum falan da yokmuş. Ben de emdiği kadar emsin diyorum, kendi istediği zaman bıraksın. Kısmet
“Katılıyorum, arayı açmamak en mantıklısı. Çünkü insan çok alışıyor rahatlığa sonra geri dönmek istemiyor o günlere. Şu an ben mesela kara kara düşünüyorum”
Bu kısma da katılıyorum, kızım o kadar hareketli ki o sakinleştikten sonra tekrar cesaret edemem diye korkuyorum
ozaman hiç vakit kaybetmeyin derim ben beraber büyürler hem :) onlar büyüdüğünde kreşe verirsiniz ikisinide duruma göre ondan sonra da rahatlarsınız valla en güzeli :)Evet işte benim de kızım çok hareketli, o sakinleştikten sonra ki sakinleşir mi bilemem cesaret edemem diye korkuyorumistiyorum doğurasım da geldi son birkaç aydır kısmetse