- 4 Mart 2016
- 93
- 25
- 8
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben duydum ama düzenli kullaniyorsan eğer hamile değilsindir. Her ay doğum kontrol kullanarak hamile kalma olasili%1 diye biliyorum ama unuttuğum haplar fazlaysa tabiki kalmis olabilirsinKimse yok mu
Duzenli kullaniyorum saatinde hergun aliyorum . % lik orani hapa gore degistigi yaziyor cogu yerde ama anliyamadim bugun 6. Gun 10 gun beklicem sonra idrar degilde kan testi yaptircam kesin sonuc cok merak ediyorum hayirlisi bakalim
Evet, fazlasıyla hamileyim :) ben korunma amaçlı kullanıyordum, istememek değil ama zamanı değil diye düşünüyordum tabii hamile kaldığımı öğrenince dünyalar benim olduKullanmayı hiç bırakmadım 6 sene boyunca hep düzenli aldım ve almaya devam ediyordum ki oğlum her türlü bariyeri aşarak geliyorum dedi.
Darısı başına inşallahZamanı geldiğinde kısmetine hiç birşey dur diyemez, hiç merak etme sen.
Selamın aleyküm :) Ben 11 aylık evliyim ve dogum kontrol hapiyla korunuyorum. Fakat bu ay 23 martta carsamba günü olmam gerekiyordu bugun 6 . gun ve belirti dahi yok hamilelik şüpelerim var . daha önce doğum kontrol hapı kullanıpta hamile kalan bayanlar var mı aranızda ?
Merhaba ben varım :) her gün düzenli ve aynı saatte kullanmama rağmen hamile kaldım.Selamın aleyküm :) Ben 11 aylık evliyim ve dogum kontrol hapiyla korunuyorum. Fakat bu ay 23 martta carsamba günü olmam gerekiyordu bugun 6 . gun ve belirti dahi yok hamilelik şüpelerim var . daha önce doğum kontrol hapı kullanıpta hamile kalan bayanlar var mı aranızda ?
Nasil ogrendiniz kac gun gecikmeniz oldu :)Merhaba ben varım :) her gün düzenli ve aynı saatte kullanmama rağmen hamile kaldım.
7 kasımdı son adet tarihim, nasıl olsa ilaç kullanıyorum diye hiç hamile olacağım aklımda yoktu. Ama çok fena kasık ağrıları göğüs hassasiyeti başlamıştı, akşamları da saat 7-8 gibi yatağa zor atıyorum kendimi, herhalde bu aralar işte çok yoruldum ondan uykum geliyor diye düşünüyordum. Adet tarihimin üzerinden 1 hafta geçti, midem bulanmaya başlayınca eşim hamile olabilirsin belki test yap dedi. Ben de yine kendimden emin yaptım ama hiç önemsemiyorum ilaçla korunuyorum diye, önce tek çizgi çıktı sonra bi baktım ikinci çizgi çıkmaya başladı. Tabi ben şok oldum o an :)) Ertesi gün hemen acilden kan testi yaptırdım. 5 haftalık hamilesiniz dediler. Ben de o güne kadar ilaç kullandığım için ilk başta çok korktum ya bebeğime bişey olduysa diye, doktora sordum bişey olmaz dedi. Neyseki şimdiye kadar hiçbir sağlık sorunu yok bebeğimin. İnşallah Rabbim sizin de hakkınızda hayırlısını versin ama ilaçlara çok güvenmeyin :)))Nasil ogrendiniz kac gun gecikmeniz oldu :)
Amin canım cümlemizinkine inşallah :)) Senin de hakkında hayırlısı olsunAnammm :) :) :) aynilarini ben yasiyorum suan hayirlisi bakalim sonucu icene merak ettim :) Allah uzun omurler versin bebislerinize
Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallahAmin insallah cok saglun desteginiz icin ins kotu haber almam olursa bebeis guzel olur olmazsada cok uzulmem cunki dusunmuyoruz bakalim ne olcak :)