Canım ya çok geçmiş olsun. Bende bir sene Ginera doğum kontrol hapı kullandım, hem kilo aldım,vucudum su topladı,boğaz kuruluğu, vajinal kuruluk,baş ağrısı,sersemlik yapmıştı bendede. bıraktımda Allah tan kurtuldum Ginera dan.
ayy canım bende kulnadım oginerayı hem sigarayı bırak hem bu hapı kullan baya aldım bende:çok üzgünüm:
kesinle kullanılmasına bende karşıyım.
ben 3-4 yıl kullandım. doktora mantar için gitmiştim.
anne olmayı düşünmüyormusunuz dedi. hayır dedim.
neden sorduğunu sordum.
rahim duvarım o kadar incelmişki. zaten hamile kalamazsınız dedi.
beynimden vuruldum.
buda desolet adlı doğum kontol ilacının eseri oldu.
bırakalı 2- yıl oldu ama bende tık yol. hala hamile kalamıyorum.
hiç ama hiç kullanmayın.
Bende 5 aydir istemeye istemeye kullaniyorum dogum kontrol hapi.Cünkü iki kere sprail takildi ikiside kaydi bende.Rahmim tutmuyor spraili.Bu yüzden bende 5 ay önce basladim ve 4,5 ayda 9-10 kilo aldim..Iki haftadirda diyetteyim.Istahimi o kadar aciyorki dayanamiyorum acliga,cok kötü oluyorum.Demek daha kötü etkileride varmis .bunu bilmiyordum maalesef.Benimkininde ismi minisiston.
Çok haklısın canım ama oldu bi kere. doktordur dedim vardır bi bildiği bi zararı yokki verdi reçeteyi geçmiş olsun dedi gönderdi dedim. Ama keşke sorsaymışım etkileri neler,tepkileri neler sonradan çıktı hepsi. Artık dünyanın en iyi,en zararsız doğum kontrol hapıda çıksa kullanmam. Yaşadıklarım öğretti bana.arkadaşlar baş ağrısı için ilaç almıyoruz.
kadın doğum doktorunuzu siz bilgilerinizle uyandırın.
sizi bilgilendirsin yani. onun görevi bizi aydınlatmak.
yoksa bakın fatura bize çıkıyor.
Gerçektende arkadaşım güzel demiş. erkekler neden korunmuyor? heryükü
neden biz taşıyoruz acaba?
buda ayrı bi mesele tabiki.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?