Dogum kontrol haplari

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
Kizlar merhaba benim bi sikintim var iki yil once po sendromuyla dogum kontrol hapi kullanmaya basladim. Zaten zayif biriydim dogum kontrol haplari istahimi iyice kapatti. Bide benim bi sorunum da canim sikkin olunca asla ama asla yemek yiyemem bi bardak suyla 3 gun yasarim o derece. Psikoloji okumama ragmen bu konuyla pek ilgilenemiyorum terzi kendi sokugunu dikemez hesabi :) bide antidepresan kullaniyodum ben fakat konusaral tedavi taraftari oldugum icin biraktim. Neyse uzun lafin kisasi kizlar bana kilo aldircak dogum kontrol hapi onerisi olan var mi? (gynelle,diane kullandim)

Doktor onerisiyle mi kullandiniz yoksa kafaniza gore mi bende kullanmak istiyorum ancak bi doktora gorunmek istiyorum benimde istahim normalde pek yok dahada zayiflatirsa kotu olur once birde sigara kullaniminda tehlikeli olabildigini duydum ama sigara kullanip bu hapida sorunsuz kullananda var benimde kafam karisik bu konuda

Kilo almak için mi doğum kontrol hapı istiyorsunuz,eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa kafanıza göre kullanmayın,eğer zayıf iseniz önce bir dahiliye doktoruna gidin,kan tahlili yaptırın tiroitlerinize baktrın,zayıflığınızın sebebi tiroit olabilir eğer tiroit problemi yoksa diyetisyene gidin diyetisyen size özel beslenme programı uygular.Antidepresanı doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz.

Doğum kontrol haplarının zayıflattığını hiç duymamıştım. aksine kullanan arkadaşlarım hep fazla kilo problemlerini buna bağlarlar. Bilemedim, çok zayıfsanız bir doktora görünün bence.

Ben doktor kontrolunde kullandim sigara kullanmadigim icin bi bilgim yok yani
. Tiroitlerimde hic bi sikinti yok her ay duzenli kontrolume gidiyorum ama benim ki sanirim cidden psikolojik en ufak biseye kafam takilsa hemen istahim kesiliyor bu arada gergin bi donem gecirince yemegi ihmal ettim iki haftada 7 kilo vermisim kan degerlerim falan biraz dusmus doktorum riskli oldugunu soyledi

Ben doktor kontrolunde kullandim sigara kullanmadigim icin bi bilgim yok yani
. Tiroitlerimde hic bi sikinti yok her ay duzenli kontrolume gidiyorum ama benim ki sanirim cidden psikolojik en ufak biseye kafam takilsa hemen istahim kesiliyor bu arada gergin bi donem gecirince yemegi ihmal ettim iki haftada 7 kilo vermisim kan degerlerim falan biraz dusmus doktorum riskli oldugunu soyledi

Doğum kontrol haplarının zayıflattığını hiç duymamıştım. aksine kullanan arkadaşlarım hep fazla kilo problemlerini buna bağlarlar. Bilemedim, çok zayıfsanız bir doktora görünün bence.
Ya cok sukur hic bi sikintim yok ama kafaya takinca yemek yeme aliskanligim tamamen sifira dusuyor o zamanda kan degerlerim dusuyor. Ben bide ayni anda roacutane,gynelle,zedprex kullanmis biri olarak midemin artik copluk olduguna kanaat getirdim..

Evet antidepresani doktor kontrolunde kullandim ama dedigim gibi biraz okudugum bolumden dolayi birazda cok fazla ilac kullandigimdan dolayi biraktim. Kafama cok takiyorum herseyi ve ani sinir krizleri sikayetleriyle gitmistim ben. Bu arada cok zayif degilim hatta belim incecik goguslerim 80B ama kalcam hic yok..

Bende oyle duydum aksine kilo yapar zayiflatan baska biseydir diyenleri ama ilaclar midemide bozuyor sanirim biraz.

Benim gi
gibisi sende canim bende cozum bulamadim doktora filanda gittim strese fln girdimmi yemekten kesiliyorum 5 kg vermistim en son :/ verdigimide alamiyorum oyle

Bende oyle duydum aksine kilo yapar zayiflatan baska biseydir diyenleri ama ilaclar midemide bozuyor sanirim biraz.

Benim gi

gibisi sende canim bende cozum bulamadim doktora filanda gittim strese fln girdimmi
yemekten kesiliyorum 5 kg vermistim en son :/ verdigimide alamiyorum oyle

Aslinda cok kili problemleri olanlara gore bizim ki bi nebze daha iyi gibi :)) benim tatliyla hic aram yok pilavla yok kiyma gorunce kendimi nasil atiyorum tuvalete bilmiyorum belki de hep bu yuzden zayif kaldim..

Artık doğum kontrol hapı deyince tüylerim diken diken oluyor
Bende 8 ay kullandığım yasmin yüzünden kan dolaşımı bozukluğu tedavisi görüyorum
10 tane cocuğum olsaydıda kullanmasaydım şu illeti
Aldığım kilolarda cabası

Ayy canim benim cok gecmis olsun. Kesinlikle kilonu dert etme emin ol sagligindan onemli degil. Ve eminim abartilacak kadar kilonda yoktur :) Tedavini aksatma ve duzenli kontrollerini kacirma onemli bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…