doğum kontrol ilacı mı soğan suyu mu ??

brownımm.. 3 gune gelmezse dilekçe yazacağım

olmaz canım ne korkuyosun soğan suyunun zararı olmaz bende içtim kistim vardı dr doğum kontrol hapı vermnişti ben kullanmadım zaten bende kan pıhtılaşması olduğu için kullanmam yasak ama gelgelelim dr hemen yaz ver sormuyorki sen bunu kullanabilirmisin bi sakınca varmı demiyor kişi kendinin dr olacak birazda haa soğan suyundan korkuyorsun ama soğan damı yemiyorsun ben hergün yerim soğan eee o zaman suyu da bişi yapmaz

Kullanabilirsiniz ama bence bekleyinn.. Çünkü soğan suyunu adet bittikten 7 gün sonra kullanmayı öneriyorlar.. En etkili zamanmış..

bu başlığı takip etmem lazım, kardeşimde de kist varmış, doğum kontrol ilacı kullanıyor ama çok yan etkisi oldu, daha 18 yaşında. belki bu faydalı olur, gerçi soğanı hiç sevmiyor ama :44: acı çekmemek için içmesi yararına.

canım ben de öyle ilaçları hiiiiç kullanmak istemiyorum ve gerçekten soğan suyunun etkili olduğunu duydum sağolsun burdaki kızlar da onayladı...bi de geçenlerde kayınvalidem dedi ki soğan kuru ısırganotu ve arpayı kaynat iç rahmi çok güzel temizler benim kaynanam hep kaynatıp içer 80 yaşında hala rahmi tertemiz....zaten bunu duyunca hah dedim tamam bu kesinlikle doğru bi tarif çünkü kayınvalidemin kayınvalidesi kendine zarar verecek hiçbir şey yapmaz mümkün değil yanii

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Mrb bende ayni sorunla basbasayim ve cocuk sahibi olmak cok istiyorum hastaneye tup bebek tedavime baslamak icin gittigimde kist oldugunu ogrendim ve dr. Dogum kontrol hapi verdi ve hic icime sinmedi onu icmek bir cok yazi okudum sogan kurunun iyi geldigine dair taktiri ilahi tabi Allahim insallah bizede sifamizi verir ;( ben ilac yerine sogan kurunu yapmayı dusunuyorum sonucta ilacida icsem kaybolup kaybolmayacagi belirsiz hakkimizda hayirlisi ne diyelim

Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur 7 senedir olmuyor çocuğumuz

Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah inanin dualarim ilk herkeze sonra kendime insallah bizimde bebislerimiz olur en kisa zamanda vardir bundada bir hayir dua edelim birbirimize bende sogan kurune baslicam
yarin esimede keciboynuzu kuru yapiyorum faydasini gormustum devam ediyoruz mayis ayi tup bebek tedavim baslaicak insallah bu ay baslicakti normal de ama kist cikti ;(( o varkende baslanmadi tedavi bir umutla nisan ayini bekledik boyle bir sorun daha cikti ama dua ediyorum Allahima insallah baska dertler vermez kaldiramicagimiz yeter ki bebisimix saglikli sihatli olsun herseye katlanirim ;((

İnşallah herşey yolunda gider tedavin sırasında canım ve çok bal bir evladın olur

Benim de 3 cm lik kistim olmustu sogan suyunu da denedm doğum kontrol hapinida sogan suyunun hic bir etkisi olmadi dogum kontrol hapi ilenhoc deilse 3mm lik kuçulme oldu yasminde kullandm yazz da yasminde küclme oldu bende cok arastrmistm ama sogan suyuda dogum kontrol hapida kişoye gore etkisi degisiyor

Insallah sifasi olur diyelim ozaman ;(

Şifa Allah'tan napalım bu da bizim imtihanımız ama pes etmek yok umutsuzluk yok dua var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…