doğum konusunda deneyimli bayanlar

Henüz doğum şekline karar vermek için erken değil mi? Gebelik nasıl ilerleyecek çocuk hangi pozisyonda olcak son trimesterde. Vede normal doğumdan korkma sebebin ne? Adı üstünde normal doğum normal olanın neyi seni korkuttu ki

merhaba bayanlar bn 13 haftalığım normal doğum istiyorum aslında ama korkum var sizce hangisi
Valla hiç Doğum yapmadım ama Rabbim nasip ederse eğer son dakikasına kadar normal Doğumdan yanayım herşeyden önce çok daha sağlıklı bu benim fikrim tabi kaderdir kısmettir yarının ne olacağı da belli olmaz bebiş kordona dolanıp yaramazlık yaparsa falan mecburi haller dışında kesinlikle normal olmalı .

merhaba bayanlar bn 13 haftalığım normal doğum istiyorum aslında ama korkum var sizce hangisi
Korkma canımcım en çok ben korkarım herhalde bu durumda bekarken 3-5 gün hastanede yatmıştım ordan bir korkum kaldı fobi haline geldi bendeki ama düşününce Doğum konusunda kendi kendimi gazlıyorum

ya doğuma daha çok var tabiki de bir aksilik olmadığı sürece normal istiyorum ama korkum da var o sancı doğum nasıl olacak düşüncesi

Hiç korkulacak bişey yok canım herşey kendiliğinden gelişiyor zaten olduda bitti masallah oluyo sonra bi bakmışsın yavrun kucağında hiç biseyden eser kalmamış :)

Adı üstünde normal doğum.ilkini normal dogurdum.Allah nasip ederse bunu da normal doğuracağım.sezeryanda doğum rahat ama sonrası zor iyileşme süreci uzun.ben doğum yaptım yarım saat sonra odada geziniyordum.sancı çekmekten korkuyorsan epidural yaptir . ama bence kesinlikle normal doğum

bazıları normal doğum yaptıktan snra yine kesinlikle normal yaparım diyor bazıları hayatta diyor ve insan ister istemez korkuyor ve ilk çocuk bilmiyorsun daha büyük bir korku oluyor sanki

Normal Doğumda bebeğini kucağına aldığın dk ya kadar çekiyorsun . Sezeryanda bebeğini kucağına aldığın dk çekmeye başlıyorsun

İlkini sezaryen doğumla doğurdum. Şansım varsa bunda Normal olursa çok sevirim.. Ama zor gibi. Sezaryen ilk anda çok rahat acı çekmiyorsun evet ama sonra eğilip kalkması falan zor oluyor. Yapacak bir şey yok. Bebeğin durumu neyi gerektiriyorsa o olur.. Şimdiden düşünme son anda değişiklik olabiliyor

Back
X