doğum konusunda tecrübeli bayanlar bakar mısınız?

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
kızlar sizden bir konuda bir ricam var bir arkadaşım gebelik zehirlenmesi yaşıyor bebeği 37. haftada doktor almak istiyor. istersen suni sancı ile normal doğum yapalım istersen sezeryanla alalım demiş. arkadaşım çok kararsız siz ne önerirsiniz. ve hangisi daha sağlıklı. onun korkusu suni sancı ile acı çekeceği korkusu

valla ben ikinci cocugumu doguracagim sezeryan benimkisi ama suni sanci evet zormus ablam yatagi parcaladi resmem ama simdi belden uyusturuyorlar yani epidural yapiyorlarmis bisey hisettmiyormussun normal dogumda sezeryan dersen sifir aciyla bebegini aliyorsun kucagina ama sonrasi zor dikisti bel agrisiydi falann tamam normal dogumdada dikis var ama onun acisi cabuk geciyo iyilesiyo bence ben olsam bole zehirlenme falan riskli bi durum varken bide normal dogum sikintisina atmazdim bebegimi ve sezeryan olurdum ama son karar yine arkadasinizin allah yardimcisi olsun insallahh sag salim alsin kucagina bebegini

suni sancıyla doğum yaptım ben 3 saat çektim en fazla sancı ama benim rahmim çabuk açılmıştı kişiden kişiye değişir bu durum
bence arkadaşınız kimseye sormasın kendisi karar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…