Doğum korkularinizi nasıl yendiniz ?

Valla ne zmn ishal olsam hatta dünde dahil Allahım ben hamile kalsam neler cekcem nasıl dayancam Ay nasıl dogurcam daha ishal ağrısına dayanamıyorum diye feryat ediyordum🤣
Canım vücut doğum konusunda bir profesör emin ol. Oksitosin hormonu sancı yaparken bir yandan da endorfin salgiliyo ağrı kesici. O yüzden korkma bilgilen . O mükemmel an geldiğinde her şey bitiyo. Oğlumu karnımın üstüne koydular kocaman gözleriyle ağlamadan bana bakıyordu. Hayatımda bu kadar kusursuz bi an daha hatırlamıyorum. Benim de elimi kolumi kaldırıp ona sarılacak bile gücüm kalmamıştı sadece gözlerimizle sarilabildik. Bir süre sonra toparlandım mis kokusunu içime çektim.

Ayyy onunki daha fenaymis ilk biraz farklı oluyo tecrübesiz olunca normal doğum video izledim kadınların sesleri bile cikmiyo benim sesim eşim bütün koridorlardaydi demişti 😅acı ama sonu güzel ben doğumdan sonrada sancım yarım saat suruyo tek korkum sezaryan olmasın ikinci rahatti çocuklarım küçük doğdu 2800 buda öyle olursa superrr 🙏😅
Ay inanamıyorum ya ikinci ne zaman dogacakti kuzucum Allah analı babalı buyutsun

Canım vücut doğum konusunda bir profesör emin ol. Oksitosin hormonu sancı yaparken bir yandan da endorfin salgiliyo ağrı kesici. O yüzden korkma bilgilen . O mükemmel an geldiğinde her şey bitiyo. Oğlumu karnımın üstüne koydular kocaman gözleriyle ağlamadan bana bakıyordu. Hayatımda bu kadar kusursuz bi an daha hatırlamıyorum. Benim de elimi kolumi kaldırıp ona sarılacak bile gücüm kalmamıştı sadece gözlerimizle sarilabildik. Bir süre sonra toparlandım mis kokusunu içime çektim.
İnşallah o günler geldiğinde daha sakin olurum kuşum.tesekkur ederim

Back
X