Kan sulandırıcı kullananlar kaçıncı hafta doğum yaptınız?

sailor_moon29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
90
17
3
33
Merhaba hanımlar. Dün instagramda gezinirken bir yoruma denk geldim "Trombofili mutasyonu olduğu için 37+4'te doğum yaptım.Doktorum fazlası bebeğe zarar verir dedi diye" şeklinde. Ben şu an oksapar 4000 + coraspin 100 mg kullanıyorum. Başlıkta da sorduğum gibi benim gibi kan sulandırıcı kullananlar kaçıncı hafta doğum yaptı acaba?

Merhaba hanımlar. Dün instagramda gezinirken bir yoruma denk geldim "Trombofili mutasyonu olduğu için 37+4'te doğum yaptım.Doktorum fazlası bebeğe zarar verir dedi diye" şeklinde. Ben şu an oksapar 4000 + coraspin 100 mg kullanıyorum. Başlıkta da sorduğum gibi benim gibi kan sulandırıcı kullananlar kaçıncı hafta doğum yaptı acaba?
Kan sulandırıcının fazlası mı bebeğe zarar veriyormuş? Nasıl bir zarar acaba?

Kan sulandırıcının fazlası mı bebeğe zarar veriyormuş? Nasıl bir zarar acaba?
Kan sulandırıcı açısından hiçbir şey söylenmemiş yorumda. Sadece tromfobili mutasyonu olduğu bahsedilmiş. Chat Gpt 'ye sorduğumda plasenta açısından sıkıntı olabilir dedi ama bizzat yaşayan annelerin yorumunu ayrıca merak ediyorum.

Kan sulandırıcı açısından hiçbir şey söylenmemiş yorumda. Sadece tromfobili mutasyonu olduğu bahsedilmiş. Chat Gpt 'ye sorduğumda plasenta açısından sıkıntı olabilir dedi ama bizzat yaşayan annelerin yorumunu ayrıca merak ediyorum.
Anladım ben de merak ettim konuyu. Kan sulandırıcı kullanıyorum sabah akşan oksapar 6000

Sizin kullanma sebebiniz nedir? Ben ilk hamileliğimde ölü doğum yaptım. Sonra yapılan test sonucunda Mthfr ve Paı genlerinde mutasyon tespit edildi. O yüzden kullanıyorum.
Benim genetiksel herhangi bir sıkıntım yok diye biliyorum şuan ilk gebeliğim zaten. Geçmişte aşı sonrası inme geçirdim ömür boyu kan sulandırıcı kullanmak zorundayım.

İlk doğumda son güne kadar kullandım 40+3 de doğdu cospirimş 32 de bıraktık
2. Doğumum 36 ya kadar cospirini 32 de bıraktım yine 38+2 de doğdu ikisi de normal doğum genetik açıdan heterezigot çok önmeli değil kullanmaya gerek yok normal şartlarda benim öncesinden 2 düşük olduğu için Dr vermişti 2. Sinde de ilk de kullandığım için de kullanalım dedi ben bir sıkıntı yaşamadım

İlk doğumda son güne kadar kullandım 40+3 de doğdu cospirimş 32 de bıraktık
2. Doğumum 36 ya kadar cospirini 32 de bıraktım yine 38+2 de doğdu ikisi de normal doğum genetik açıdan heterezigot çok önmeli değil kullanmaya gerek yok normal şartlarda benim öncesinden 2 düşük olduğu için Dr vermişti 2. Sinde de ilk de kullandığım için de kullanalım dedi ben bir sıkıntı yaşamadım
Ne güzel zamanlarda doğumunuz gerçekleşmiş. Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı. Benim iki genim de sıkıntı var. O yüzden merak etmiştim. Teşekkür ederim cevabınız için.

Back
X